Slika je simbolična.
Turistična zveza Slovenije vabi mlade k pripravi odštekanega in zabavnega oglasa na Tik Toku, s katerim bi Slovenijo predstavili kot »kulsko« destinacijo.

Turistična zveza Slovenije je zasnovala zabavno počitniško akcijo Slovenija za mlade.

Mlade od 15. do 29. leta vabijo k pripravi Tik Tok video spota s sloganom v slovenskem ali angleškem jeziku, s katerim bodo sovrstnike doma in v tujini prepričati, da je Slovenija »kulska« destinacija za poletna doživetja.

»Prebudite svojo ustvarjalno žilico in ustvarite »odštekano« reklamno kampanjo s privlačnim sloganom, ki kar kliče k preživljanju aktivnega in trajnostno naravnanega oddiha v Sloveniji,« so zapisali. 

Najbolj ustvarjalni bodo nagrajeni

Sodelujoči lahko Tik Tok oglase Turistični zvezi Slovenije pošiljajo celoten čas počitnic, do vključno 15. septembra, na naslov [email protected] s pripisom Slovenija za mlade. 

Ob svetovnem dnevu turizma, ki je 27. septembra, bodo izbrali deset najboljših reklamnih kampanj, zasnovanih za objavo na družbenem omrežju Tik tok in jih predstavili širši javnosti. 

Najboljše bodo nagradili s svetlobnimi obroči za izdelavo selfijev. 

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Leka (nepreverjen)

Kak pa ! Slikanje v vseh položajih za ceno življenja kot to počno po svetu . Retardiranci .

gost377383 (nepreverjen)

pa dobro kdo vas mvbinfo placuje? idi na izlet, pozanimaj se o kraju pol pa naredi clanek. ne pa zaj neki na kvazi socialnih omerzjih cepite pa to prodajate dalje.

mbot (nepreverjen)

V Mariboru imamo straniščne inšpektorje, ki na Tik Toku še niso objavljali.
Ta članek naj jim bo inspiracija.

In reply to by gost377383 (nepreverjen)

Starejše novice