Foto: Policijska uprava Celja
Policisti so na območju Pletovarja zasegli večjo količino konoplje.

Iz Policijske uprave Celje sporočajo, da so šentjurski policisti v sodelovanju s policisti iz Policijske uprave Celje 5. avgusta izvedli hišno preiskavo. 

Na območju Pletovarja so 37-letnemu domačinu zasegli 33 sadik rastlin konoplje, višine okoli 65 centimetrov, ki jih je imel v prostoru za gojenje. 

V prostoru za sušenje so zasegli še 130 posušenih sadik in v okolici stanovanjske hiše osumljenca še 48 sadik prepovedane droge konoplje. 

Zasegli so mu tudi 30 različnih steklenih posod s posušenimi rastlinskimi delci in manjšo količino zaenkrat neznane smolnate snovi. 

Sledi kazenska ovadba

37-letnika bodo policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, prepovedanimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog. 

Foto: Policijska uprava Celje
Foto: Policijska uprava Celje
Foto: Policijska uprava Celje

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Melkijar (nepreverjen)

To so koprive.Na Pohorju raste namesto gob .

Andreass (nepreverjen)

Jaz bi gramofon kupu

Danvid (nepreverjen)

Danes se še zdraviti ne smeš'mislim 'na naraven način,ha,ha,ha,ha,ha'podjetnik in pol'pa vendar se lahko skrije pred našimi tajkuni ki so kradli milijone in ob kruh spravli več tisoč družin.

ffh (nepreverjen)

saj deca prabajo zakaj ne koprive

Asia (nepreverjen)

Podjetnik, če bi bilo legal. dovoljeno po 6 sadik na osebo, bi lepo na očeta, mater, brate, sestre, dedke, babice, itd celo rodbino prikazal po 6 sadik in bi zvozil brez kazni.

FRAP (nepreverjen)

Lepo je če ti pridelek "drugi" pospravijo.

Starejše novice