Slika je simbolična.
V Maribor se vrača Marbeerger fest, ki obljublja pivo, burger in rokenrol.

Maribor bo ta konec tedna pravi raj za ljubitelje kraft piva, burgerjev in rock glasbe. Odvil se bo kulinarični in družabni dogodek Marbeerger fest. Tega so prvič izvedli v letu 2018 na Glavnem trgu v Mariboru, letos pa ga bodo preselili na Trg Leona Štuklja

Na festivalu se bodo predstavili odlični pivovarji in mojstri priprave okusnih burgerjev, medtem ko bodo dogajanje z živo glasbo začinile glasbene skupine. 

»Popolna kombinacija za zaključek poletne sezone s prijatelji,« so zapisali organizatorji. 

Festival se bo začel v danes, 23. septembra, ob 12.00 in bo trajal do polnoči ter se bo nadaljeval v soboto, ob 10.00 in se zaključil ob polnoči.

Festival, ki že v imenu združuje tri stvari: Maribor, pivo (beer) in burgerje

Predstavilo se bo sedem slovenskih kraft pivovarjev. Maister Brewery, Green Gold Brewing, Reset Brewery, Frizi Beer, Lobik Brewery, Rikon Brewery in Pivovarna Maribor, ki nam bodo ponudili 25 različnih vrst piva.

Za vrhunske burgerje in jedi z žara bodo poskrbeli Bootl's Burgers, David's Burgers in Wewillgrillyou, v soboto pa se bo pridružil še Food truck Super pizza, ki bo ponudbo burgerjev dopolnil z odličnimi picami.

Na seznamu nastopajočih so skupine Joe & the Rhythm Boys, Invite in Yu Generacija. Te bodo nastopile v petek. Sobotni dan bodo s koncerti popestrili Strici iz ozadja, BrataZ in The Rocktors. Nastopi skupin se oba dneva začnejo ob 17.00.

»Marbeerger Fest organiziramo z namenom, da Mariborčanom in ostalim gostom ponudimo kvalitetni družabni in kulinarični dogodek, na katerem z živo glasbo popestrimo življenje v našem mestu ob koncu poletnih dni,« ob tem sporočajo iz Zavoda Skupaj za Maribor. 

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gašper Mišica (nepreverjen)

KAJ PA COVID 19 KI BO KOSIL MED ŠTANTI❓ KDO PA SI BO PRIVOŠČIL HAMBURGER ZA 18€ IN PIVO ZA 9€❓ZIHER ARSENKO❗🍔🥃

Jure Štantnbauer (nepreverjen)

Samo res, ta virus se vsak dan stopnjuje. Če hočete se okužiti brž hitro tja na mastn burger in italijanski ponaredek pizze❗

Lovro Debeuvič (nepreverjen)

jaz pridem sigurno, prišparajte mi kaka 2 špehasta hamburgera!

Milko Đurofski (nepreverjen)

Jaz mam svoj štant, ki bo zaslužil v 2dneh ziher 30.000€. Hvala mb, in arsotu!

Ubup (nepreverjen)

Komu paše naj gre ! Cene bodo verjetno malo višje zaradi štantov .

pohorskisvizec

Cene si poglejte, sem šel mimo, noben ni jedel drage burgerje, samo pivo so pili....!

mirs (nepreverjen)

Tudi pivo je hrana.

In reply to by pohorskisvizec

Starejše novice