Za najem pohorskih hotelov je Družba za upravljanje terjatev bank prejela več nezavezujočih ponudb, a še en dan pred iztekom najemne pogodbe ne ve, kdo jih bo upravljal.

Družba za upravljanje terjatev bank je za najem pohorskih hotelov prejela več nezavezujočih ponudb, a še danes, torej en dan pred iztekom najemne pogodbe, ne ve, kdo jih bo upravljal.

Družba za upravljanje terjatev bank je na naša vprašanja odgovorila: »Izbor najemnikov je v zadnji fazi in bo predvidoma zaključen do konca tedna. Dodatnih informacij trenutno ne razkrivamo, saj Družba za upravljanje terjatev bank postopkov v teku ne komentira.«

O prodaji, pa so pojasnili: »Glede prodaje je postopek v fazi zbiranja nezavezujočih ponudb, ki mu bo sledilo zbiranje zavezujočih ponudb. Tudi ta postopek je v teku in ga Družba za upravljanje terjatev bank ne komentira.«

Za najem pohorskih hotelov je ponudbo oddalo tudi podjetje Playgreen Mirana Ferka, ki trenutno najema hotela.

Spomnimo: Pohorski hoteli nekdanjega Športnega centra Pohorje je slaba banka najprej oddajala Termam Maribor, po njihovem umiku pa je najemnik hotelov od lanskega septembra podjetje Playgreen mariborskega podjetnika Mirana Ferka.

Ta že od lanskega leta napoveduje odkup hotelov. Mariborski podjetnik je za Mariborinfo potrdil, da je v sodelovanju s partnerjem iz tujine podal nezavezujočo ponudbo za odkup pohorskih hotelov.

»Sam tega ne moreš izpeljati,« je pojasnil lastnik podjetja Playgreen, ki od lanskega septembra najema hotele Arena, Bolfenk in Videc. Ferk je oddal tudi ponudbo za najem hotelov. Kdo je najboljši ponudnik, bo odločila slaba banka.

Komentarji (3)

Navijac (ni preverjeno)

Mogoce cakajo na ^donacije^ ....-)

Tradicija v turizmu (ni preverjeno)

Hrvati imajo najboljsi turizem mnogo znanja in izkusenj ...

Navijac (ni preverjeno)

Silingi tudi...pa bolj zahodno so-)

In reply to by Tradicija v turizmu (ni preverjeno)

Starejše novice