Foto: Nika Škrilec
Na dan žena se je v koktajl baru Niagara v Mariboru odvil dogodek Modni sprehod po Niagari. V sodelovanju z butikom Perfect Dresscode s Katjo, so ob dnevu žena predstavili pomladno kolekcijo priznanih slovenskih modnih oblikovalk.

Na Modnem sprehodu po Niagari se je predstavilo enajst priznanih slovenskih modnih oblikovalk. 

Modna znamka La Barbera podaja unikaten odgovor na vprašanje kako zares pristno živeti. Ne pooseblja brezčasnih oblačil, ampak ženski, ki jih nosi, prinaša brezčasnost. 

Modna znamka Medle oblikuje nostalgična, barvita, svobodna in ženstvena oblačila. Njen namen je ustvariti oblačila, ki vzbujajo samozavest. 

V kolekciji Sanje Reja Aske je mogoče začutiti pridih njene kulturne dediščine in vsaka njena kolekcija je zgodba zase. 

Moda Simone Kogovšek je subtilna, praktična, lepa, udobna, vsestranska in brezčasna. Njene kreacije so zrasle v prefinjene kose oblačil. 

OsèRosè Werable Art predstavlja drzen a hkrati nežen lik popolne ženske. Poseben poudarek je na ročno poslikanih elementih, ki zaznamujejo identiteto blagovne znamke. Na prvo mesto postavlja ženstveni slog, dodaja kanček uporništva, hkrati je pa nežna in elegantna. 

Bojana Petek verjame, da naše razmišljanje določa našo usodo, zato svojo energijo usmerja v iskanje estetike, nenehno učenje in spoznavanje novih tehnik modnih materialov. 

With Joy značilne potiske oblačil najdemo na večernih linijah oblačil in njenih športnih kolekcijah. Od oblačil pričakujejo udobnost in igrivost. 

AEMONA je bila ustvarjena z namenom, da bi združili digitalno in fizično modo. Oblačila so izdelana v manjših serijah s pomočjo lokalnih šivilj v Sloveniji iz skrbno izdelanih materialov, ki jih pogosto krasijo avtorski potiski. 

Za življenjski slog Ymoción Design by Vladimira Kralj je značilen pridih preteklosti in elegance, ki jo dopolnjuje ženstvenost in sodobni dizajn. Je blagovna znamka za posebne, drugačne in edinstvene ženske. 

Modeli so nosili tudi klobuke Špele Strašek in modne dodatke znamke Bubalina. 

Vsak kos oblačila je izdelan v Sloveniji in je po naročilu narejen za vsako žensko postavo. 

Komentarji (6)

SLO (ni preverjeno)

Bilo kam pogledaš sama stegna.

Surfeiter (ni preverjeno)

To je modna revija? To so plagiati visokoletečih zagork, ki se do nezavesti trudijo skriti svoje poreklo, tako da se imenujejo podobno kot pijače, ki se čim težje izgovarjajo.
Pojdite na zagrebško špico, kjer predstavljeno v MB lahko vidite na cesti prav vsak dan v živo, brez afnanja in brez coca...cole ...

Jakove (ni preverjeno)

ZAGORČINA TEBE JE NEKO NAVUKO DA SI PAMETAN.

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

pohorskisvizec

Kako že, da se jaz ponavljam surfić. Glej ga glej..zagorci, zagreb, zagorci, zagorci...Daj se spametuj že 1x!Tebe te na fotkah niti ne povohajo, kaj šele pogledajo!

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

"Niti ne povohajo, kaj šele pogledajo" si napisal. Jez ti rečem "bravo!", ker očitno ne poznaš vrstnega reda drajsanja ... in dodajam "pri meni gre takole: naprej pogledajo, potem vohajo (obožujejo moj moshus) in potem ližejo". Ti bo za drugič šlo?

In reply to by pohorskisvizec

Fischer (ni preverjeno)

Žal noben presežek in ne ravno vredno članka...

Starejše novice