Slika je simbolična (foto: Jure Banfi).
Ta konec tedna lahko v Mariboru obiščete borilni spektakel MMA, številne delavnice in koncerte. V soboto zjutraj bo tudi velika čistilna akcija.

Dogajanje v petek

MMA borilni spektakel Valhalla Fight Night prihaja prvič v Maribor! V kletki se bo v glavni borbi večera boril mariborski 'težkaš' Tadej Dajčman.

V največji ženski borbi na Balkanu pa se bosta pomerili Monika 'Pitbull' Kučinič in Aldina Seferović za naziv najboljše slovenske borke.

Spektakel lahko ujamete v petek, 17. marca, ob 20. uri, v Dvorani Tabor.

ŠTUK v petek pripravlja praznovanje dneva St. Patrick's Day. Igrali bodo Happy Ol' McWeasel ob 20.30. 

V Dvorano Gustaf Pekarna prihaja italijanski drum'n'bass duo Shadow Sect. Obeta se tudi vizualna instalacija, začetek ob 21. uri.

Če ste pristaš elektronske glasbe, lahko zavijete v Club LUX, kjer vas bodo od 22. ure naprej zabavali Gumja, Brtinzz in The Frog

Sprostitev od napornega vsakdana si lahko privoščite na Stand up: Frišne fore! Večer poln zabave in smeha vas čaka v petek, ob 20.00, v Pisarni (Vetrinjska ulica 30). 

Številni dogodki tudi v soboto

V soboto, 18. marca, bo polno različnih delavnic. Ob 9. uri bo v Knjižnici v Slovenski Bistrici Lego delavnica za otroke na temo robotike.

Ob 9. uri bo potekala praktična delavnica pilatesa v Studiu Zdravje 365. Ob 11. uri bo v Plesno rekreacijskem centru JAM Maribor, delavnica za ženske Zasij!

Ob 9. uri pa se lahko udeležite velike čistilne akcije v sklopu ekološke akcije Drava 2023. Zbirna točka je pri Vodnem stolpu.

Ob 18.30 se lahko sprostite z glasbeno jogo in meditacijo s celično masažo v prostorih Asteya Yoga.

Sobotni filmi in glasba:

Nedeljski predstavi ter nekaj za dušo in telo

V nedeljo, 19. marca, bo ob 19. uri na malem odru Narodnega doma Maribor, predstava Slava Klavora – Spomenik. Gledališka skupina je za to prestavo dobila že številne nagrade na regionalnem, nacionalnem in mednarodnem nivoju.

Ob 18. uri lahko v Večnamenskem KTP centru v Pesnici ujamete nostalgično komedijo Toneta Partljiča Čaj za dve

Ob 16.30 se lahko pridružite delavnici spontanega plesa in meditacije v pilates studiu Zdravje 365.

Za drugo aktualno dogajanje spremljajte koledar dogodkov na Mariborinfo.

Komentarji (2)

Rq (ni preverjeno)

potem se pa čudite, če se ljudje pretepajo po mestu... saj jim servirate pretep kot zabavo (MMA) ?!?!

brezdelnez Simon

Dajte jim kruha in pijace .. neumni bodo plesali in ploskali .. najboljse da se pobijejo med sabo opicnjaki neumni.. al pa skurit dol celo ruško ulico ker ciganov vec nemorem gledat in njihovega smrada

In reply to by Rq (ni preverjeno)

Starejše novice