Vir: Facebook profil David Klobasa
Tekmec Davida Klobase na zadnjih lokalnih volitvah Drago Lipič je zoper župana Svete Trojice vložil kazenske ovadbe zaradi suma premoženjske koristi. Kazenske ovadbe so bile sedaj ovržene, to sporoča David Klobasa o neljubi situaciji.

Spomnimo, na zadnjih lokalnih volitvah je v občini Sveta Trojica potekala napeta predvolilna bitka, takratni kandidat za župana Drago Lipič je v imenu skupine občanov na okrožno državno tožilstvo na Ptuju zoper Davida Klobaso vložil štiri kazenske ovadbe.

»V ovadbah podajamo utemeljene sume storitve kaznivih dejanj oškodovanja javnih sredstev in premoženjske koristi,« je oktobra Lipič zapisal v pismu, ki ga je naslovil na medije. 

David Klobasa je na družbenem omrežju Facebook sporočil, da je zgodba naposled dobila epilog. Na rojstni dan, ki ga je praznoval 12. maja, je prejel štiri modre ovojnice iz Okrožnega državnega tožilstva, v katerih je bila zapisana vsebina kazenskih ovadb, in zaključki le teh. 

Vsebina razkriva, da je po zaslišanjih kriminalistov in po končanem predkazenskem postopku, Okrožno državno tožilstvo vse štiri kazenske ovadbe zavrglo, saj ni bil podan utemeljen sum za storitev očitanih kaznivih dejanj.

Klobasa, ki je zadovoljen z razpletom situacije, v zapisu opozarja, da so mu kazenske ovadbe povzročile nepotrebne nevšečnosti:

»Širjenje krivih obtožb prijavitelja in njegovih sodelavcev mi je povzročilo veliko dodatnega dela in škode, ne le meni, ampak celotni občinski upravi.«

Ob tem dodaja, da bo zaradi škode zoper njegovo čast in dobro ime primoran svoje pravice poiskati po pravni poti. 

Komentarji (6)

Surfeiter (ni preverjeno)

Tako je Klobasa ... zagorca Lipića na sodiŠČe ...

SLO (ni preverjeno)

Daj klobasina ne repenči se zopet. Totalno antipatičen tip poln sebe a le zakaj? Zaradi glave celo telo trpi.

studenjčan (ni preverjeno)

mi pasji radosti ki nima nikakve vrednosti v trgovini tudi pravimo klobasa

In reply to by SLO (ni preverjeno)

ZZ (ni preverjeno)

To je oni ko ima nasilni nasmešek a v resnici čudo o čovjeka.

Alenkinabratovscina (ni preverjeno)

Zelo pomembno kaj sporoča Klobasa. Še en narcisek.

Fischer (ni preverjeno)

Klobasa ma prek cel portal mbinfo,da ima toliko zastonj reklame. Še boljše kot Instagram.

Starejše novice