Gorkega ulica 34 (vir: posnetek zaslona, Google zemljevidi).
Mariborska občina išče potencialnega najemnika za občinski poslovni prostor na Taboru. Za kakšen prostor gre in koliko bo moral potencialni najemnik odšteti za njegov najem?

Mestna občina Maribor je na svoji spletni strani objavila javni razpis, v sklopu katerega bo skušala najti najemnika za poslovni prostor v lasti občine.

Poslovni prostor se nahaja na Taboru, natančneje na naslovu Gorkega ulica 34, oddaja pa se za namen pisarniške ali mirne storitvene dejavnosti.

Poslovni prostor je velik 185,5 kvadratnega metra, izhodiščna mesečna najemnina za poslovni prostor pa znaša 630 evrov.

Občina ponuja poslovni prostor na Taboru

Kot že omenjeno, bo občina skušala najti novega najemnika za poslovni prostor v lasti občine. In sicer gre za:

  • poslovni prostor v izmeri 185,53 kvadratnega metra v pritličju stavbe na naslovu Gorkega ulica 34 v Mariboru. Poslovni prostor se oddaja za pisarniško ali mirno storitveno dejavnost. Pri tem pa izhodiščna mesečna najemnina znaša 630 evrov.

Ponujena mesečna najemnina ne sme biti nižja od objavljene izhodiščne mesečne najemnine.

Ponudbe zbirajo do srede

Občina bo z najemnikom najemno razmerje sklenila s prvim dnem v mesecu, predvidoma 1. marca, in sicer za nedoločen čas. Poslovni prostor se oddaja v stanju, kakršnem je, brez opreme, kot zaključena celota.

Pri tem pa je najemnik poleg najemnine in nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča, za poslovni prostor dolžan plačevati tudi druge stroške, med drugim individualne ter skupne obratovalne stroške. 

Mariborska občina bo najemno pogodbo sklenila z najugodnejšim ponudnikom, ki bo ponudil najvišjo najemnino za mesečni najem, a mora ponudnik pred oddajo ponudbe vplačati varščino v višini treh mesečnih najemnin.

Potencialni najemniki ob tem izpolnijo obrazec na spletni strani občine, kjer se nahajajo tudi vse ostale podrobnosti, svoje ponudbe pa morajo poslati na naslov Mestne občine Maribor do vključno s sredo, 7. februarja, do 14. ure.

Komentarji (13)

Surfeiter (ni preverjeno)

Pa da vidimo junaka, ki bo sosed Romani Kafenava ... sigurno doktorji iz kroga oboževalcev Ivana Janše, saj če so sledbeniki šiptara, potem lahko še ...

Ljudozerecg (ni preverjeno)

stvar je podobna, kot če bi najel poslovni prostor poleg pajzlov od jugovica arsenovica-propad zagotovljen---zabjemu frisu se bliža propad, ker se zaveda da je v mariboru nezazeljen in ga nočemo vec-lopov grdega!!!!maribor za odstop zabjega fris!!!!!

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Zdenla (ni preverjeno)

Kdor se zna premagovati, postane sam svoj prijatelj.
Če pa se nima v oblasti, dobi v sebi sovražnika.

In reply to by Ljudozerecg (ni preverjeno)

jasna maribor (ni preverjeno)

živel gospod janez jansa in vsi ki ga podpiramo-teh nas je ogrooomno!!!!jugovice boli ker jim je greznica jugoslavija zgnilila in nas veliki človek je odigral pomembno vlogo !!!!gremo naprej-do razvoja-slovenija brez arsenovica in jankovica!!!!gubita se!!!!

SLO (ni preverjeno)

Na vse zgodaj se ti že meša?! Spij malo kamiličnega čaja to pomirja!

In reply to by jasna maribor (ni preverjeno)

Odstop arsenovica (ni preverjeno)

maribor je zdruzeno odlocen da arsenovica noce vec za zupana-arsenovic-odstopi!!!!maribor te noce!!!!ocitno je da si nezaželen in nepotreben tudi na obcini!!!!ne boš več kradel denarja in uničeval maribora!!!!!gubi se srbski mafijas!!!!! stajerska na noge-arsenovic je gotof!!!!!!

Njegovi placanci (ni preverjeno)

ha ha ha stajerci-v gnili jugi je sel ves akradenjavni denar v beograd zdaj k kosovskim zahrbtnim srbskim zupanom-arsssennnović jankooooviić(jugovic-srb-mekani č..iluzija-velika srbija v tuji drzavi)-OLUJA vam priporočam!!!!treba vam OLUJA!!!

Surfeiter (ni preverjeno)

Vsi 4 zgornji komentarji od enega in istega zlobnega človeka iz pizde njihove. To je tisto, kar mora bralec prepoznati - fašistično propagando ustaških agitatorjev v smislu "če gre nam slabo, da slabše ne more biti, naj gre njim še slabše"! Verjamite mi, da tukaj za kaj druga ne gre ... le bolečina, ki sega do kosti ob spoznanju, da smo mi za njih IndiaKoromandija ... oz. Jugoslavija cca leta 1974 ... bite yourself ...

In reply to by Njegovi placanci (ni preverjeno)

bog i batina (ni preverjeno)

Vsi vemo..Aljoši zmanjkale tablete.

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

pohorskisvizec

Se spomnim, da je bila tam neka diskontna trgovina.Potem je šlo samo navzdol.

Surfeiter (ni preverjeno)

Koloniale Svizni ... Koloniale ...

In reply to by pohorskisvizec

David 2024 (ni preverjeno)

Ni interes razvoja, ampak da se zasluži, zato pa je kot je...zlovenija in požrešni arzenovićići.

David 2024 (ni preverjeno)

Seveda pa smo si krivi sami, ker smo hlapci !!

Starejše novice