Slika je simbolična. (Foto: Bobo)
Ministrica Tanja Fajon zaradi vnetja ledvic na zdravljenju v bolnišnici.

Zunanja ministrica Tanja Fajon se zaradi suma vnetja ledvic zdravi v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana, je STA izvedela na zunanjem ministrstvu.

Ministrica se sicer počuti dobro, v bolnišnici naj bi predvidoma ostala nekaj dni.

Fajon je bila zaradi slabega počutja hospitalizirana v nedeljo popoldne po vrnitvi iz New Yorka, kjer se je v petek udeležila zasedanj Generalne skupščine Združenih narodov in Varnostnega sveta Združenih narodov ob drugi obletnici ruske agresije na Ukrajino.

Komentarji (10)

pohorskisvizec

Iz novevega sveta v realnost,nato zboli.Se ne čudim.

BOZIDARKAPUCINAR (ni preverjeno)

AH SPET TA GONOREJA

Surfeiter (ni preverjeno)

Ruska agresija na Ukraino?
Prilepljam pisanje iz www.mikstone.com ... , ki vam za lažje razumevanje v domišljiskem načinu predstavlja napad na nikoli suvereno državo ...
Citat:

"Za vse tiste bolnike, ki mi vztrajno lepite komentarje, da je zločinska Rusija napadla samostojno, demokratično in oh in sploh državo za izložbo v EU, si narišite sceno v domišljiji doma. Za primer vzemite sosednjo državo, ki jo najmanj marate. Recimo Hrvaško.

Hrvati od leta 2014 pobijajo Slovence v Istri. Omislili so si Hrvaško do Novega Mesta in Postojne. V to jih nagovarjajo ZDA in jim za to pošiljajo milijarde dolarjev. Mi pa nič? Potem Hrvati v Trebnjem zabarikadirajo gasilski dom in zažgejo sto vaščanov. Pravijo, da je Trebnje tudi njihovo. Piranski zaliv je bil samo zajebancija, Pogačarja in podobne je itak plačevala CIA. Golob potem Šarcu ukaže, naj na mejo pošlje vojsko. In zdaj se cel svet zgraža nad Slovenijo? Kaj imajo za bregom grdi Slovenci? Hrvati pobijajo Slovence naprej. Zdaj je tudi Golobu dovolj in ukaže posebno vojaško operacijo. Naši za začetek napadejo letališče Pleso. Neuspešno, a koraka nazaj tu ni. Zdaj smo v pravični vojni, jebe se lahko cel svet.

Zdaj pridemo do tja. Okupatorska Slovenija je napadla samostojno, demokratično in od papeža požegnano ustaško državo. Se strinjate, da smo okupatorji, zločinci in, da nam ves hlapčevski zahod nabija sankcije? A so pozabili, kdo je začel? Saj me razumete, vtaknite si Ukrajino prav tja. Dve leti kasneje v Ljubljano pride Tucker, da mu Robi pove vso zgodovino. Sam da zmagujete, me veseli za vas."
Konec citata.

SLO (ni preverjeno)

Opazil sem da sta 2 surfa toda ta surf pa je res v težavah.

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Štamperl (ni preverjeno)

Slikovito. Pripombo imam le glede vrhovnega poveljnika vojaških sil. To ni predsednik vlade, ampak predsednica države.

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

Oboje je tragokomično.

In reply to by Štamperl (ni preverjeno)

Štamperl (ni preverjeno)

Čista grozljivka.

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

Daj si najdi novi/izvirni nick ... je to vse kaj znaš?

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

pohorskisvizec

So ti tablete popustile?

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Štamperl (ni preverjeno)

Zdaj mora počakati le še 30 dni, da pride do specialista.

Starejše novice