Slika je simbolična.
Prostovoljke in prostovoljce pozivajo za sodelovanje v programih Zveze prijateljev mladine Maribor za leto 2024.

Zveza prijateljev mladine Maribor je organizacija, ki že 70 let izvaja programe za otroke, mladostnike in družine. Na tisoče se jih vsako leto udeleži počitniških programov, letovanj, ustvarjalnih delavnic, prireditev in še več.

Brez požrtvovalnega, strokovnega in predanega dela prostovoljcev teh programov ne bi mogli izpeljati, zato je prostovoljstvo ena osnovnih vrednot naše organizacije že vseh 70 let. 

Posebno pozornost dajemo usposabljanju, mentorstvu in dobremu počutju prostovoljcev, ki skozi delo pridobivajo dodatna znanja in neprecenljive izkušnje, tako za poklicno pot, kot za življenje nasploh. 

Vabijo vse, ki so pripravljeni del svojega prostega časa nameniti otrokom in mladostnikom, ki sodelujejo v programih ZPM Maribor. 

Poziv za sodelovanje objavljajo v treh programih

Posebni pogoji so navedeni v posameznem pozivu, objavljenem na spletni strani www.zpm-mb.si

Za leto 2024 objavljajo poziv za sodelovanje v treh programih: 

  1. Poziv prostovoljcem in prostovoljkam na letovanjih, ki bi želeli del poletnih počitnic preživeti z otroki in mladostniki na letovanju na morju v VIRC Poreč ali na Domu Miloša Zidanška na Pohorju kot vzgojitelji ali vzgojiteljice ali športno rekreativni vzgojitelji ali vzgojiteljice. Prijave zbirajo do 15. aprila preko spletnega obrazca

  2. Poziv prostovoljcem in prostovoljkam za delo z otroki in mladostniki v Domu ustvarjalnosti mladih (DUM) v Mariboru. Pridružite se in soustvarjajte programe v ustvarjalnih delavnicah čez vse leto, v počitniških dejavnostih, na prireditvah, rojstnodnevnih zabavah otrok ali v programih varstva okolja in ohranjanja narave. Prijave zbiramo do 15. aprila preko spletnega obrazca

  3. Poziv prostovoljcem in prostovoljkam, ki bi se radi usposobili za svetovalce ali svetovalke na TOM-u – Telefonu za otroke in mladostnike. Telefon je namenjen mladim klicalcem, ki so v stiski ali pa potrebujejo pogovor, nasvet ali informacijo. Klicalci in svetovalci so anonimni, klici zaupni. Prijave zbirajo do 25. marca preko spletnega obrazca. 

Komentarji (2)

kitajc (ni preverjeno)

youtu.be/oA3RwtmqCOw

Surfeiter (ni preverjeno)

Slišim, da ima sekretar ZPM MB 4.000€ neto plače ...

Starejše novice