Foto: Facebook (Ustvarimo reševalni pas na avtocestah)
Na štajerski avtocesti je bila včeraj prometna nesreča, ki je ohromila promet. V zastojih pa ni manjkalo posameznikov, ki so ravnali neodgovorno in nevarno.

Štajerska avtocesta je med Žalcem in Šempetrom proti Ljubljani je bila včeraj zaprta zaradi prometne nesreče. Ob tem se je znova pojavilo več voznikov, ki so ravnali skrajno nespametno. 

»Ob včerajšnji zapori štajerske avtoceste zaradi trčenja je iz nekaterih kar vrelo nevarnih in nespametnih idej ter potez,« so zapisali na Facebook profilu Ustvarimo reševalni pas na avtocestah. 

Objavili so posnetek, ki prikazuje voznike, ki so, da bi se izognili čakanju v koloni, obrnili vozilo in po priključku na avtocesto zapeljali v nasprotno smer.

Prav tako so objavili fotografijo, na kateri vidimo osebe, ki so ob zastojih zapustile vozilo, da bi bolje videle prometno nesrečo. 

»Izstopanje iz vozil na avtocesti ni prepovedano brez razloga,« opozarjajo. 

Ob tem dodajajo, da je cesta lahko varna le, če vsi udeleženci v prometu delamo na tem. 

Komentarji (3)

orožnik (ni preverjeno)

Pa vam pravim, Slovenija je neizčrpen vir idiotov, debilov, imbecilov. Najbolj se je to izkazalo 24 aprila pred dvema letoma, ko so bile volitve. Mi je rekel sosed, če pa so po televiziji tak rekli, koga moram volit.

Mb-11 (ni preverjeno)

V Sloveniji ne moreš voliti normalne stranke. Žal. Lahko voliš le one, ki bodo naredili majnšo škodo.

In reply to by orožnik (ni preverjeno)

Kurbinsin (ni preverjeno)

Zijala difektna

Starejše novice