Slika je simbolična.
Župan Saša Arsenovič se strinja, da je žena parkirala nepravilno.

Prejšnji teden smo poročali, da je Katja Arsenovič, žena mariborskega župana Saše Arsenoviča, nepravilno parkirala pred eno od mariborskih osnovnih šol.

Kot je bilo razvidno iz fotografije, ki jo je objavil Večer, je avtomobil znamke Mercedes nepravilno parkirala pred Osnovno šolo Bojana Ilicha v Mladinski ulici. 

Pustila ga je kar na pločniku.

Začeli postopek o prekršku

Za odziv na ženino parkiranje smo se obrnili na župana Arsenoviča, ki se strinja, da je bil avtomobil parkiran nepravilno.  

»Prijava zoper vozilo, ki ga je pred šolo parkirala moja soproga, je bila podana s strani občana. Kot je bilo razvidno iz fotografije, je bil avtomobil parkiran nepravilno. 

Redarstvo je uvedlo postopek o prekršku,« je v odzivu za Mariborinfo dejal Arsenovič.

Oglobili so ju že kar devetkrat

Vendar pa to naj ne bi bilo prvič, da je eden od zakoncev Arsenovič kršil cestnoprometne predpise. 

Po poročanju Večera je redarstvo župana oziroma njegovo ženo oglobilo že kar devetkrat.

Sicer pa župan sam mesečno redarstvu posreduje med 15 in 20 fotografij potencialnih prekrškov, je priznal za Večer.  

Komentarji (11)

SLO (ni preverjeno)

Eni po funkcijah izgubijo kompas pa se obnašajo prostaško. Arsenovič ne more disciplinirat svoje kaj šele Mariborčane. Žena je sicer zrela za psihologa.

Šumar (ni preverjeno)

Čefur oz. Njegova vlačuga...
Saj od te yugogolazni ne moreš kaj drugega pričakovati...

In reply to by SLO (ni preverjeno)

BOZIDARKAPUCINAR (ni preverjeno)

SAMO SLOGA SRBINA SPAŠAVA

orožnik (ni preverjeno)

Vemo, da Arsenovič plača te kazni z lahkoto, ampak tukaj ne gre za denar, gre za to, da se njegova "kložna" kurči z mercedesom in parkira, kje se ji zazdi. Ošabnost in nekultura na višku, z primesmi balkanizma.

sherlock h (ni preverjeno)

Mariborcanom vsilis cenene zelezne enopogonske bicikle(tehnologija iz leta 1920)sam se prevazas z mercedesom in vsepovprek parkiras!!!!maribor-bili ste opozorjeni kdo je arsenovic v resnici in ste ga budale naivno in vseeno volili-zdaj imate!!!

Gotof je! (ni preverjeno)

Izmeček dvolični lopovski in ona njegova peroksidna, debela escort kupljena vlačuga mislita, da je polšiptarski mafijaš Kralj na Betajnovi in sta oba zato nad zakonom in nad meščani! Ološ pretepa male otroke, nihče noče biti z njim v koaliciji, krade, gradi samo pred svojimi greznicami in si je prilastil cel MB, ki ga dnevno ropa! Še večji gnoj od nagnanega lopova Kanglerja, meščani pa nič!

J.J.Rambo (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Namesto nepotrebnega kazanja svojega primitivizem poglejte najprej sliko in ne samo naslov članka. Ja, je parkirala deloma na pločniku, vendar ne ovira nikogar: pešci (na sliki levo lepo vidno) lahko nemoteno gredo mimo, kolesarska steza je na levi strani, popolnoma prosta in nima nobene povezave z njenim parkiranjem. Parkirala je tako, da lahko tisti, ki tudi pripeljejo otroka peljejo mimo njenega vozila, brez čakanja nanjo. Kljub prekršku gre za uvidevnost do drugih. Ta del je namenjen za starše otrok, da jih odpeljejo v šolo. Mogoče bi bilo bolje, da se ukvarjate z vozili, ki marsikje po MB popolnoma onemogočajo vožnjo po kolesarski stezi in/ali hojo po pločniku. Tako pa naredite afero iz nič, ker je pač županova žena in lahko primitivci sproščajo svoje frustracije. Maribor info - če nimate boljših zgodb je bolje, da zaprete svoj portal.

Občanka (ni preverjeno)

Se strinjam z zapisanim. Ker je pač dober avto. Tudi v Lavričevo pred ambulante magneta, rtg. Ct...hodijo čisto vsak dan globiti večinoma gibalno ovirane ljudi. Sem tam doma že 40 let, uporabljam pločnik kjer globinjo in ni ovira. Pač bezsrčniki...pa če bi le bili povsod tako striktno.

In reply to by J.J.Rambo (ni preverjeno)

SLO (ni preverjeno)

Povej zakaj se županova žena ne drži predpisov-označb?
Po tvoje lahko parkiramo na mestih za invalide, če je veliko prostih mest in nikogar ne oviramo?
Po tvoje lahko divjamo po cestah, če ni nikogar?
TI SI V TEŽKEM BEDU!!!

In reply to by J.J.Rambo (ni preverjeno)

Notranja uprava (ni preverjeno)

Ali vozilo stoji na parkirnem prostoru? Parkiranje na pločnikih je v mestu Mariboru prepovedano. Med drugim tudi zato, ker niso predvideni za obremenitve (teža vozil), kot jih predstavljajo avtomobili. Posledica so uničeni pločniki, škodo in posledično popravila pa plačamo davkoplačevalci. Nenavadno je, da županova žena tega ne ve ali noče vedeti, saj sicer ne bi parkirala na pločniku, razen če je ignorantna oseba. Komentator j.j.rambo: dajanje nasvetov drugim, s čim se naj ukvarjajo, je precej prepotentno in stališče češ saj ni ovirala nikogar in kazanje na neke druge, je naravnost smešno. Ko takega ustavi policija zaradi prehitre vožnje, začne nakladati, da drugi vozijo hitreje kot on sam, zaradi čeasr pa načeloma ne pridobi nekega popusta pri odmerjeni kazni.

In reply to by J.J.Rambo (ni preverjeno)

Konec gnile ju… (ni preverjeno)

Zdruzen maribor nestrpno pričakuje odstop aleksanderja arsenov-ić iz delovnega mesta za zupana!!!!tako se je odlocil zdruzen maribor v vecini!!!odstopi-gotof si!!!maribor potrebuje bolj kompetentnega in predvsem sposobnega zupana kar seveda arsenovic-NI!!!odlocitev je nepreklicna in nujna!!!!resimo maribor pred totalnim uničenjem!!!!

Starejše novice