Po brutalnem umoru matere štirih otrok iz okolice Ptuja, ki je prejšnji teden pretresel Slovenijo, so se v Podravju pojavile govorice, da naj bi za izginotjem Simone Meglič stala osumljenka umora 33-letne S. A. Šli smo po sledeh ...

Izginotje Simone Meglič, ki je 10. decembra 2020 odšla na sprehod po domači vasi, a se domov ni vrnila, še vedno buri duhove. 

Po brutalnem umoru mamice štirih otrok iz okolice Ptuja, ki je prejšnji teden pretresel Slovenijo, so se v Podravju pojavile govorice, da naj bi za Simoninim izginotjem stala osumljenka umora 33-letne S. A. 

Zadevo smo preverili na Policijski upravi Maribor.

Spomnimo ...

43-letna Simona Meglič se je tistega četrtkovega jutra odpravila na sprehod po domačih Levanjcih v občini Destrnik. Dva dni kasneje naj bi jo zadnjič videli na Ptuju, na enem izmed bencinskih servisov. 

Kljub številnim preiskavam bližnjih gozdov in prizadevanjem potapljačev, ki so preiskovali bližnjo Pesnico, Simone Meglič vse do danes, še niso našli.

Kaj ima s Simoninim izginotjem, 33-letna morilka mamice štirih otrok?

Na hladno decembrsko jutro je Simono v bližnji Trnovski vasi nazadnje potrjeno videl njen sosed, ko je ob cesti pešačila v smeri proti domu.

»Je rekel, še tak je šla, ne da bi šla poklapana, tak lepo, normalno, tisto. Je rekel, je on tam dečka oddal, se obrnil, je rekel, jo bom zdaj pobral, če gre proti domov, pa jo peljal. In je rekel, nič. Nikjer je ni bilo,« je takrat povedala njena mama Boža Meglič.

Skrušeni starši še danes čakajo na trenutek, ko se bo na domačih vratih prikazala njihova edinka.

A je upanja vse manj, v zadnjem času je namreč po Ptuju in okolici vse glasneje slišati, da naj bi za Simoninim izginotjem stala 33-letnica, ki je osumljena umora mamice štirih otrok iz Markovcev.

S Simono naj bi se poznali, osumljenka umora pa naj bi po njenem izginotju določenim ljudem dejala, da jo bodo morda našli v bližnjem Trojiškem jezeru.

Policisti v zvezi s tem že opravili razgovore

Po naših neuradnih, a zanesljivih informacijah naj bi policisti v zvezi s tem že obiskali Simonine starše. 

Prav tako naj bi opravili nekaj razgovorov s preostalimi ljudmi, ki bi jim morda razkrili, kakšne so bile povezave med Simono in osumljenko nedavnega umora. Simonini starši, ki so ob novem odpiranju sicer še zelo svežih svežih ran, močno prizadeti, niso želeli izdati podrobnosti.

Predstavnica za odnose z javnostmi Policijske uprave Maribor Anita Kovačič Čelofiga nam je v zvezi s tem odgovorila: 

»Povezava med osumljeno in pogrešanimi osebami na našem območju za zdaj ni bila ugotovljena. Še vedno potekajo aktivnosti za izsleditev pogrešane Simone Meglič. Policisti še zmeraj preverjamo vsako pridobljeno informacijo, ki bi lahko pripomogla k njeni izsleditvi, z zbiranjem obvestil in drugimi aktivnostmi nadaljujemo. 

Ob tem ponovno pozivamo vse, ki imeli koristne informacije o njenem izginotju, da nam to sporočijo na anonimno telefonsko številko 0801200 ali 113.«

Danes, na dan, ko se bodo svojci in žalujoči v Vidmu pri Ptuju poslovili od umorjene 33-letnice iz Markovcev, katere truplo so po več tednih iskanja, prejšnji teden našli na območju Kidričevega, se tako odpira še eno boleče vprašanje, ali je morda njena krvnica v preteklosti že morila, predvsem pa – kakšen motiv je imela za storjena dejanja.

Komentarji (11)

Kurbinsin (ni preverjeno)

Lej Ga Lej ta bi Pa naj zdaj Bila Kar prva serijska morilka v zgodovini, koliko umorov ji bodo se pripisali...

ovi (ni preverjeno)

...točno tak - vdari po mesu- samo da ni treba delat (vso sočutje z izginulo-
Pa malo špegla za družbo - afnamariborinfo - kak je že blo ono z grafitom ferjolčnim (neprimerljivo pa vseeno- dal sem vam začetnice - P.S. - palček smuk (nickname - znajdite se); kako je že bilo z "ovim" klošarjem z razbitim ksihtom na Gosposvetski, katerega je poflikala trgovka iz ranžize Tuš (medtem, ko so žene <<<<<<

In reply to by Kurbinsin (ni preverjeno)

janek_1 (ni preverjeno)

ce je to res, mora ta baba dobit dozivljenjski zapor z svojim ljubimcem, brez pomilostitve!

ovi (ni preverjeno)

še fajndaste objavli cel odgovor - manjkajo f-i...
obilo zdravja - in čimmanj toče, palček smuk

Crkven zlotvor (ni preverjeno)

https://www.youtube.com/live/AUy3aBeS3tA
https://youtu.be/Cc4Bq3idNXs
https://youtu.be/fbLhhudFkmk
https://youtu.be/bPbkJcuucFc
24com/novice/tujina/nov-napad-v-predmestju-sydneya-napadalec-v-cerkvi-zabodel-vec-ljudi

Fischer (ni preverjeno)

Ja seveda, zdaj je pač treba kost glodat. Zagotovo je ni! Baba čula,Baba rekla

pohorskisvizec

Težko človek kar tako izgine! To morilko je treba kar dobro prijeti, da bo kaj povedala!

Fischer (ni preverjeno)

Ja,ampak če bi bila to tako profi morilka, tega trupla ne bi na tak način našli, se vidi da je nižji iq in misli,da je ne bodo dobili,prelisičila policijo s tistim napisanim poslovilnim pismom iz njenih rok...

Fischer (ni preverjeno)

Ženska pa,ki je izginila pred leti...vsi njeni vedo,da je imela psih težave, tudi na tabletah...pri 20ih,ko jo je tip pustil,pristala na psihiatrični kliniki...ni bila stabilna. Kaj je bilo,je vprašanje,a ta morilka iz Cerkvenjaku ni imela prstov vmes!

Pohorčan (ni preverjeno)

Jas van kuj poven, ka je tota Štajerska dežela pijančkov in morilcev. Sran me je je ka san Prlek - Štajerec.

Pohorčan (ni preverjeno)

Ki se te tak kole, ubija kak na Štajeru???

In reply to by Pohorčan (ni preverjeno)

Starejše novice