Maribor je oziroma bo od danes zvečer bogatejši za novo restavracijo, ki se zvečer spremeni v pravi spektakel.

Riviera je restavracija, v samem centru Maribora na Tyrševi, kjer je nekoč obratoval lokal Bro’Sis, ki združuje svetovno znane okuse s sodobnim pristopom, kjer se gastronomija sreča s spektaklom.

»V naši restavraciji je vsak grižljaj doživetje, vsak večer pa nepozaben,« pravijo v restavraciji.

Edinstvena destinacija

Po besedah vodje restavracije, nekdanjega nogometaša Vida Ovčarja, so imeli le dober mesec dni, da so vse pripravili za današnjo otvoritev. 

Nova restavracija predstavlja edinstveno destinacijo, ki jo zaznamuje kombinacija vrhunske hrane, bogate ponudbe pijače in nepozabnega animacijskega programa.

V restavraciji ponujajo edinstveno kombinacijo arom in tekstur, posebne menije pa pripravljajo njihovi profesionalni kuharji.  

Kaj vse ponujajo, si lahko pogledate TUKAJ.

Bogat večerni program

Še posebej so ponosni na večerne programe, ki potekajo vsak konec tedna.

»Ob petkih in sobotah od 21.00 ure dalje vrata odpremo za večerjo, pa tudi za uživanje v spektakularnem večernem programu.

Uživajte v raznovrstni zabavi, kot so kabaret, nastopi DJ-jev, glasba v živo, plesalci in umetnost plamena z ognjem.

Vzdušje postane čarobno od polnoči, ko ugasnejo luči in se začne pravi šov,« še pravijo.

Ekskluzivno doživetje

Po besedah Ovčarja, je restavracija Riviera sinonim za ekskluzivno doživetje, kakršnega Maribor še ni doživel.

Pravijo, da zagotavljajo popoln kraj za nepozabne večere z vrhunsko hrano, vrhunsko pijačo in spektakularnimi predstavami.

Nastopajoči prihajajo iz celega sveta. Vznemirljiva kabaretna predstava bo popestrila noč z vrtoglavim plesom, očarljivimi nastopajočimi in nepozabno zabavo. 

Komentarji (18)

Dzinx (ni preverjeno)

ce bo slovenska hrana pridem z Avstrijci. Sicer ne.

44 (ni preverjeno)

Ti do novega leta ne bodo vzdrzali..

Vlado Slamomlatov (ni preverjeno)

Zeeeh ... spet neko balkansko žretje in balkansko dretje.

41 (ni preverjeno)

Takšne "exkluzive" so v delavskem mestu namenjene tistim, ki zase mislijo, da so posebni, medtem ko se jim na čevljih še suši hlevski gnoj.
Krožniki polni dekoracij iz posušenega petršilja, v sredini pa prepeličja jajčka prelita z barvnim šmrkljem in majoneze...na odru dva petorazredna samooklicana performerja in neznosno draga cenena penina zanič lokalnega vinarja.
Eto mariborske ekskluzive....

hohoho (ni preverjeno)

dobro povzeto

In reply to by 41 (ni preverjeno)

orožnik (ni preverjeno)

Zadnja leta, vsak začetek teh lokalov je pompozen, z hvalospevi medijev, da bo vse oh in ah, potem pa po štirih, petih letih, ali pa že prej, lahko spet čitamo, kako se zapirajo. Ne grem v Tyrševo, kje naj pa parkiram, Arsenovič je že prepovedal promet po centru MB in nasral belih in plavih con do onemoglosti. Tudi mi na deželi imamo dosti dobrih gostiln po ugodnih cenah, pa še parkiraš lahko kjer ti paše. Kličko je živi primer, če tam ne laufa, kje pa bo.

Tafgooo (ni preverjeno)

Čisto mimogrede, dobre restavracije z odlično ponudbo vrhunsko uspevajo v coni za pešce. Nekateri pač znamo narediti 3 korake peš, se peljati s kolesom ali (bog pomagaj!) z avtobusom.

Ti pa kar lepo uživaj po gostilnah na deželi.

In reply to by orožnik (ni preverjeno)

janban

Ne grem v restavracijo, kjer se do vrat pripelješ z avtom. Vse boljše restavracije so v peš conah. Pojdi malo na Dunaj ali Muenchen, ne drži se samo lastnega plota.

In reply to by orožnik (ni preverjeno)

dravski komar (ni preverjeno)

nismo mi Dunaj ali Muenchen.... haha
nekdo res misli da smo evropska prestolnica....

In reply to by janban

janban

Vem, da nismo v Munchenu, sem živel nekaj let v njem, lahko pa se zgledujejo po njem. Je pa v nekaterih delih Maribor boljši, predvsem v čistoči.

In reply to by dravski komar (ni preverjeno)

ovi (ni preverjeno)

o, ljuba preproščina...greo - na puune, ! A. . paneersenović

In reply to by janban

HOS (ni preverjeno)

Seveda arsenovic- da si bil v munchenu ker si raje v nemciji sluzil denar s pobiranjem teniskih zogic in se skrival po nemciji medtem ko so tvoja cetniska srbska jugoslovanska braca sprozili vojno s slovenijo-no zdaj si tukaj!!!takrat si raje bil v nemciji !!!!vemo zakaj!!

In reply to by ovi (ni preverjeno)

Ha ha (ni preverjeno)

Ho ho tako kot je cefurski gnoj jankovitsch-ić nekoc izjavil daje ljubljaba lepsa in boljsa od dunaja....ha.ha ha in vsi so se mu telebanu javno smejali!!!tako zdaj ti prodajas usrani maribor ces da je bolj čisto mesto od munchena-ti ga se od dalec nisi videl!!!laznivi sleparski srb!!!!vsi ste isti!!postavi se na realna tla -jugogreznice ni vec!!!maribor se -odkar je zupan arsenovic-ić utaplja v bedi revscini in umazaniji!zal-spet se siri gnili balkanizem-ne bo se vec dolgo!!!!!dokazano!!!amen.

In reply to by janban

Rrt (ni preverjeno)

Nekega smisla za privlačno barvo in estetiko pa ravno ni tu bilo.Kot da prideš v totemkamro,mislim vsaj od zunaj tako izgleda.

kisla.uha (ni preverjeno)

nimam za kekecpašteto

Mate vajfaj? (ni preverjeno)

Kaj je ime lokala RIVIERA ali RIVERA, kot piše na tablah pred lokalom? Uredništvo dajte vsaj to pogledat, preden gre članek v objavo, JAAOOOOO!!!!

Ha ha (ni preverjeno)

Pisi kao govoris je vcasih govorila jugoslovanka zalega po sloveniji-znanje v greznici jugoslaviji ni bilo pomembno-samo da si komunist/levicar / jugovic je bilo dovolj !poglejte si v zivo zupana arsenovica in jankovica -dokaz je pred vasimi očmi!!!!

In reply to by Mate vajfaj? (ni preverjeno)

Stane33 (ni preverjeno)

Še ena balkansko- čefurska greznica v Totiboru, najbolj odvratnem, prostaškem in primitivnem mestu v državi, ki pod vodstvom srbske zalege v navezi ArsenoviĆ-JankoviĆ spreminja mesto v mafijsko igrišče lastnih interesov in nakradenega kapitala in kjer se v takšnih ter podobnih "ekskluzivnih" lokalih
nabotoksirane ter napumpane sponzoruše natikajo na srbske kurčetine.

Starejše novice