Slika je simbolična.
Policisti so bili obveščeni, da je pred eno od trgovin prišlo do večjega pretepa med dvema skupinama. V pretepu so bile uporabljene tudi palice in plinski razpršilec.

Včeraj, nekaj po 19. uri, so bili policisti Policijske uprave Novo mesto, obveščeni o sporu in pretepu med več osebami pred prodajalno na Prvomajski cesti v Šentjerneju.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov in kriminalistov je prišlo do spora med dvema skupinama oseb zaradi dolžniško-upniškega razmerja.

Kot so danes sporočili policisti, so osebe v pretepu uporabile plinski razpršilec in palice, poškodovan pa je bil tudi osebni avtomobil.

Policisti in kriminalisti so ugotovili identiteto vpletenih in nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preiskavo okoliščin kaznivega dejanja nasilništva in poškodovanja tuje stvari.

Zoper povzročitelje nasilja bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Komentarji (10)

SLO (ni preverjeno)

Apači in Šošoni!

Jagri... (ni preverjeno)
orožnik (ni preverjeno)

Čim sem videl naslov "dve skupini" in nato v prvem odstavku Novo mesto, nisem več čitral, vse jasno. Pa sociala je bila 18 aprila.....

pohorskisvizec

Brazilci na delu!

Wolfgang (ni preverjeno)

youtu.be/ccXbv2aJUF8
youtu.be/O4sgy9nI3ug

In reply to by pohorskisvizec

Kurbinsin (ni preverjeno)

Cigani

Barabinci in (ni preverjeno)

Machina

In reply to by Kurbinsin (ni preverjeno)

Mbb (ni preverjeno)

Drugače pa je bil miren večer ob pijači.

Surfeiter (ni preverjeno)

Po vzgledu Velike Britanije, kaj z migranti ... zakupit par čarterskih letov in v Ruando z njimi ...

JBT (ni preverjeno)

Edina rešitev je ,da se obvezno zaposlijo brez dosmrtne socialne pomoči . V Švici imajo za vse enako socialno pomoč in POGOJE KATERE SO DOLŽNI IZVAJATI . Drugače jim pomoč in nadomestilo odvzamejo .

In reply to by Surfeiter (ni preverjeno)

Starejše novice