Foto: Bobo
Predsednik vlade Robert Golob je na družbenih omrežjih razkril, da ga je po tem, ko ga tri dni ni bilo v Sloveniji, doma čakalo pravo presenečenje.

Predsednik vlade Robert Golob in njegova izbranka Tina Gaber sta prejšnji teden v Dallasu navijala za Dončića na tretji tekmi končnice NBA. Kot je delil na družbenih omrežjih, ga je po prihodu v Slovenijo doma čakalo pravo presenečenje. 

»Tri dni me ni bilo - ni podivjala le politična scena, temveč tudi moj vrt ... prava jungla!« je zapisal v Instagram zgodbi in se posnel, kako je odrezal ogromno glavo cvetače.

Kasneje je delil še fotografijo, na kateri pozira s cvetačo. Kot je razkril, je včasih čas preživljal tudi na njivi. 

»Nekoč, nekje … v tistih bolj mirnih časih … sem imel njivo. Ne samo, da sem jo imel, na njej sem preživljal vse vikende. Delo z zemljo ima zame neverjetno pomirjujoč učinek.

A kaj hočeš, življenje me je spet odpeljalo v Ljubljano. Ampak, se ne dam. Sploh, ker vem, da narava tudi med betonom najde svojo pot in rodi čudeže,« je zapisal ob fotografiji. 

Dodal je, da je spremljal prvo tekmo Slovenije na evropskem nogometnem prvenstvu - cvetačo s fotografije je odrezal med polčasom tekme z Danci.

Vir: Instagram Robert Golob

Komentarji (10)

mislim (ni preverjeno)

bravo!

HYPOKRAT (ni preverjeno)

Robi, poklon..!

Čunga - lunga (ni preverjeno)

Med tem ko gre v SLO vse v k...c, pa se on ukvarja s cvetačo??!!
Tako je pač v naši lepi deželi, kjer "plešemo in uživamo v blagodejnostih in blaginji"...
"Neodvisni, objektivni, visoko strokovni in pošteni novinarji" pa v službi gospodarja pišejo nebulozne novice da pomirijo "rajo"!

orožnik (ni preverjeno)

Bedak, tri dni v Dallasu, v četrtek v Nemčijo na tekmo SLO- Srbija, tam bom malo pokramljal z Vučičem, morda pride še ljubljanski šerif, potem pa podaljšan vikend nekje na morju, doma pa vse v razsulu, pravi despot, ki nima realne slike o življenju povprečnega Slovenca.

666 (ni preverjeno)

prekriti toplovodar

Mb-11 (ni preverjeno)

Infomaribor nervira desne nestrpneže.

kontrarevolucija (ni preverjeno)

tako ,kot je ,hvalabogu !!!!razpadla in propadla jugokomunajz greznica jugoslavija (kumrovska posast poginila v ljubljani-vzrok zgniljena taca....!!)bo propadel gnusni komunizem/srbizem/levicarizem-gremo slovenci!!!slovenija je nasa dezela-bila in bo -kar pogumno dovolj nas je-oluja!!!

In reply to by Mb-11 (ni preverjeno)

jebo ti pas mater (ni preverjeno)

kaj to bi naj bil predsednik -vas vprasam slovenija!!!!????videti je kot neki izdajalski levicar-komunist!!!ali me oci varajo!!????ne vem vec zmedena sem-pisite- kaj vi vidite!!????

janban

Pa ni ta vzvišeni preserator nekoč izjavil, da on pa ne bo kot JJ, ki je dnevno na Twitterju? Tudi to besedo je požrl. Sram te bodi palček.

orožnik (ni preverjeno)

Če levi mediji nimajo kaj pokazati in pisati o (NE) uspehih njegovega dveletnega vladanja, je tudi ta "kurbus" dober za samopromocijo. Zanimivo, v zadnjih dveh letih nisem zasledil niti ene kritike na račun vladajočih v levih medijih, pa čeprav polzimo strmo navzdol. Mb11 o nestrpnežih pa bi se dalo debatirat, včeraj je imela izpad vaša Sukička, ker je total pogorela na EU volitvah je Tomašičko (SDS) označila za mlado fašistko. In to na "ponosni" paradi" v LJ. Ne vem, na kaj so ti ljudje ponosni.....

Starejše novice