Na Tržaški cesti v Mariboru je prišlo do prometne nesreče, v kateri sta trčila osebna avtomobila. Policisti iščejo očividce.

Policisti Postaje prometne policije Maribor obravnavajo prometno nesrečo III. kategorije. 

V petek, 21. junija, se je ob 12.10 uri v križišču Tržaške ceste in Ceste proletarskih brigad v Mariboru zgodila prometna nesreča zaradi izsiljevanja prednosti v križišču.

Gasilci Gasilske brigade Maribor so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja in nudili prvo pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev nujne medicinske pomoči, ki so jo nato oskrbeli na kraju in prepeljali v nadaljnjo oskrbo v Univerzitetni klinični center Maribor, poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje. 

V nesrečo sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila Kia Ceed in voznik osebnega avtomobila Škoda Kamiq. 

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti naprošajo voznika belega tovornega vozila in morebitne očividce prometne nesreče, da pokličejo na telefonsko številko 02/450-20-30 (Postaja prometne policije Maribor) ali 113 oziroma se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor (Ptujska cesta 117).

Komentarji (5)

UDBAN (ni preverjeno)

Maribor Prosi za pomoč ,da nam pošljete samostoječe kartonske policaje da bodo nadzirali promet.

Vinjeta (ni preverjeno)

Halo policija kje ste bili pred nesrečo? Izsiljevanja in vožnja skozi rdečo luč so tam stalnica zakaj tega ne nadzirate?

pohorskisvizec

Tam cca 3 oz 4 os.avtomobili vozijo čez rdečo luč.

11 (ni preverjeno)

Proklete barabe izsiljevalske. Vsakodnevno vidim nevzgojene budale, kako ogrožajo vse naokoli. Prehitevajo preko dveh polnih črt. Zatem še celo kolono in potem še kar čez rdečo na semaforju. Vem samo eno, ko se v mene zaleti takšna budala mu prva pomoč ne bo pomagala. SMRADI NA CESTI DA POPIZDIŠ.

Vinjeta (ni preverjeno)

Kdo bo prvi ,ki bo tožil policijo zaradi nevestnega dela ? V MB je potreben reden nadzor predvsem ob konicah in zvečer ko pridejo divjaki z odrezani aufspuhi .

Starejše novice