Slika je simbolična (foto: Bobo).
Mariborska učiteljica na družbenih omrežjih čez znanega gostinca, ker jih niso pustili v restavracijo brez PCT.

Družba prijateljev se odloči, da bi nekaj pojedla, pripoved začenja profesorica na Prvi gimnaziji Maribor, sicer doktorica znanosti, ki predava tudi o čuječi vzgoji v času epidemije koronavirusa. 

»Nekaj jih je cepljenih, nekaj ima potrdilo o testiranju. Potrdilo o testiranju poteče ob 12.45. Družbica vstopi ob 12.52, torej malo več kot pet minut po preteku potrdila.

Ne, ne morete noter, ne gre, pet minut je preteklo od potrdila, ne moremo vas postreči,« je zapisala v objavi, ki jo je, kot vse kaže, po zgražanju uporabnikov družbenih omrežij že umaknila iz družbenih omrežij.

Vstopa brez pogoja PCT jim ni dovolil znani gostinec

V zapisu je razkrila tudi, da jim vstopa brez pogoja PCT ni dovolil znani prekmurski gostinec Rajh iz Bakovcev, ki se sicer ponaša s priznanjem 'Bib Gourmand' za izjemno razmerje med ceno in kakovostjo prestižnega Michelinovega gastronomskega vodnika.

»Družbica se veselo obrne in gre v drugo gostilno, ki sicer nima Michelinove zvezdice, ima pa ljudi z zdravo pametjo in mnogo boljšo hrano,« je še zapisala, a kam je 'družbica' šla brez izpolnjenega pogoja PCT, ni razkrila. 

Komentarji (10)

Suska (ni preverjeno)

In kaj si Madam misli?Da je več kot ostali?Če nekaj poteče, pač ne velja več!

RealMotherfuckin'Me (ni preverjeno)

Daj odjebi s takimi fasisticnimi forami..

In reply to by Suska (ni preverjeno)

Surfeiter (ni preverjeno)

Eva je Zagorka ... in treba ji je povedati, da ni tako lepa, kot ji poročeni lažejo ... sramota za univerzo, ki jo je izšolala i delodajalca, ki ji daje kruh ... doktor znanosti, pa tako glup ... reklama za vse ...

Marko Oblak (ni preverjeno)

Vrjetn ima tud Sarajevski doktorat kot vsa naša sodniška SODRGA

Mari-bor-čan (ni preverjeno)

In ta predava dijakom? Ne razume kaj pomeni, da je nekaj poteklo oziroma ne velja več. Se s policistom tudi prepira, le ji je vozniško poteklo?

RealMotherfuckin'Me (ni preverjeno)

Pa kaj si ti po kisli juhi priplaval gustek en? Kake primerjave vozniski je uradni dokument test pa je fugezi jebem ti rod da ti jebem

In reply to by Mari-bor-čan (ni preverjeno)

JEZNI JOŽA (ni preverjeno)

Prav bi bilo da bi se malo oglasili pri tistem gostincu, ki jih je sprejel brez PCTja in mu malo zaprli lokal. Tepka, ne ve da dela medvedjo uslugo drugemu gostincu, kod bi ga naznanila.???

Vojko smrekar (ni preverjeno)

in ona bi morala biti vzor ucencem? pa se dovolj je tumasta da piše medije. ce ni bil zraven ravnatelj, ve kaj mora narediti.!!

Inna123 (ni preverjeno)

Zakon velja tudi zanjo. Čestitke gostincu

Marko333 (ni preverjeno)

Ja ker v teh 5 minutah je naenkrat virus fasala, pred 5 minutami pa bi prišla noter, se bidi da vam so se že vsi čisto skisali možgani od virusa.

In reply to by Inna123 (ni preverjeno)

Starejše novice