Slika je simbolična.
Energetika Maribor bo zaradi napovedane ohladitve vklopila ogrevanje tudi v tistih večstanovanjskih objektih, kjer bo bili radiatorji do zdaj še hladni.

Po izjemno toplem začetku jeseni, vremenoslovci za naslednjih deset dni napovedujejo občutno ohladitev.

Energetika Maribor bo zato danes, 4. novembra, vklopila ogrevanje še vsem preostalim večstanovanjskim objektom, ki se do sedaj še niso odločili za pričetek ogrevanja. 

Kot navajajo na Javnem holdingu Maribor, je teh po zadnjih podatkih samo še nekaj manj kot 30 odstotkov.

Ob tem pojasnjujejo, da se lahko vklop oziroma izklop ogrevanja lahko v vsakem trenutku izvede na podlagi zahtev upraviteljev objektov oziroma zahtev s strani upraviteljev javljenih pooblaščenih kontaktnih oseb za ogrevanje objektov. 

Slednji lahko zahteve kadar koli (24 ur na dan) sporočijo prek kontaktnih oseb oziroma upraviteljev objektov na kontaktno številko za sporočanje reklamacij oziroma sprememb režimov ogrevanja 02 300 88 00. 

Komentarji (6)

SLO (ni preverjeno)

Danes je 4.11. pa še tem 'črno gorcem' zmeraj ni uspelo objavit cenika za mesec november na svoji spletni strani?!

OSL (ni preverjeno)

Seveda ni, ker je ne more, "poznavalec". Saj je vlada s ptičem na čelu, ki si jemlje ekskluzivno pravico za določitev cene kWh toplotne energije za sisteme daljinskega ogrevanja distributerjev v Sloveniji, od letošnjega poletja ni sposobna določiti. Zmeda je popolna.

In reply to by SLO (ni preverjeno)

SLO (ni preverjeno)

Izbral si si pa pravi nadimek. Bravo.
Gospod Golob predsednik vlade Slovenije je pojem za tvoje zgage.

In reply to by OSL (ni preverjeno)

OSL (ni preverjeno)

Glej, preden pametuješ o energetiki pri nas in mimogrede iz lastne nevednosti še bentiš nad E. MB, da so "č. g.", se daj prej podučiti kdo v Sloveniji določa ceno KWh za mestne ali lokalne sisteme daljinskega ogrevanja. Gospoda ptiča pa kar obožuj, vendar vedi, da je to grozljivo nesposoben osebek, da velika večina akademske srenje v Sloveniji globoko dvomi v njegov naziv "d..." e. t. znanosti. Še bolj grozljivo pa je dejstvo, da je tak "mož" trenutno na čelu izvršilne veje oblasti. Če bi posledice njegovih odločitev trpeli le njegovi podporniki, bi bilo vse lepo in prav. Nikakor pa ne bomo ta potop gospodarstva in parlamentarne demokracije prestajali vsi ostali, ki se s samovšečnim absolutistom, nesposobnim strategom ne strinjamo in mu nismo dali mandata, da nas pelje v totalno pogubo.

In reply to by SLO (ni preverjeno)

pohorskisvizec

Držite se za denarnice!

rušan (ni preverjeno)

mi v Rušah nimamo takšnega problema
Imamo poceni ogrevanje iz tovarne

In reply to by pohorskisvizec

Starejše novice