Termin

Vstopnice:

klub-kgb.si/rezervacije-vstopnic

Bandoneon, violina, klavir, kitara, kontrabas

Čutnost in erotika, tišina, žalost, surovost ...

...to je le nekaj plati življenja, ki jih lahko slišite in občutite v tango glasbi kot občinstvo na koncertu kvinteta Piazzolleky. Strast tanguera, balkanski temperament ter subtilen in prefinjen pristop klasičnih glasbenikov kvinteta Piazzolleky začutijo novo dimenzijo Tango Nuevo in Tango Tipico.
Po vsej Evropi, od velikih koncertnih dvoran do klubov (ki so rojstni kraj tanga), je Piazzolleky Quintet dokazal, da njihova edinstvena interpretacija zadovoljuje širok spekter občinstva. Od Tanguerosov do vseh ljudi, ki želijo le najboljše za svoja ušesa in dušo.

Piazzolleky Quintet
Matjaž Antončič - vokal, violina
Davorin Mori - klavir
Timi Krajnc - kitara
Rok Hozjan - kontrabas
Matjaž Balažic – bandoneon

Pisal se je začetek leta 2020, ko so fantje v tej zasedbi nazadnje igrali in to prav na odru Kult(ur)no Glasbenega Brloga. Šale o respiratornih boleznih so bile v razmahu, maske smo poznali samo za "fašenk" in misel, da našega kontrabasista poleti ne bomo videli, nepredstavljiva. Ne samo to, videli ga nismo tudi leto za tem in še naslednje. Novo leto pa prinese klic: "Dečki, čez dva tedna pridem domov" in kakšna bi bila to vrnitev, če se ne bi ustavili tudi pri Dodi in Bongotu v kleti, zato v četrtek 26.1.2023 vljudno vabljeni na dozo spominov, smeha in pa seveda tanga!