Termin
Prizorišče

V tednu pred 90. podelitvijo najprestižnejših filmskih nagrad oskar filmske navdušence čaka pester izbor nominiranih filmov tudi v Cineplexx kinih. REVIJA OSCARS bo potekala od ponedeljka, 26. februarja do nedelje, 4. marca. Spored filmov in nakup vstopnic na: https://goo.gl/uchF64
V vseh Cinepelxx kinih bodo na ogled: OBLIKA VODE (The Shape of Water), ki je prejel največ nominacij med vsemi filmi, kar 13 nominacij, DUNKIRK z 8 nominacijami, TRIJE PLAKATI PRED MESTOM (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) s 7 nominacijami, NAJTEMNEJŠA URA (Darkest Hour) in FANTOMSKA NIT (Phantom Thread), ki sta prejela 6 nominacij.
Na programu bodo še LADY BIRD in IZTREBLJEVALEC 2049 (Blade Runner 2049) s 5 nominacijami, POKLIČI ME PO SVOJEMU IMENU (Call Me by Your Name) in ZBEŽI! (Get Out) oba s 4 nominacijami, JAZ, TONYA (I, Tonya) s 3 nominacijami, ZAMOLČANI DOKUMENTI (The Post) in VIKTORIJA IN ABDUL (Victoria and Abdul) oba po 2 nominaciji in VES DENAR SVETA (All the Money in the World)in KVADRAT (The Square)), ki sta prejela 1 nominacijo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.