Termin

Ustvarjalec tega trenutka. To je najboljši opis trenutne pozicije Žana Serčiča na domači glasbeni sceni. Čutna balada 'Zadnja noč', je že več mesecev najbolj vroča slovenska pesem na YouTubu. Mojster romantike pa je najboljši v živo.
Vsestranski pevec, glasbenik, avtor in producent navdušuje z modernim pop zvokom. Po dveh svojih ploščah je koproduciral štiri pesmi na aktualnem albumu Jana Plestenjaka 'V naju še verjamem', v finale Eme je popeljal Anabel s pesmijo 'Tendency' in Stelo Sofio s skladbo 'Tu in zdaj', podpisuje aktualne skladbe De Liri ('Visoko'), Eve Boto ('Misliš na njo') Brez kril ('Bepop'), z Anabel sta posnela odličen duet 'Rada', z Dagijem, ki igra tudi v njegovem bendu, 'Tebe ne dam', z Emkejem 'Nisva kul', ne pozabimo na njegove hite 'Čudeži' in 'Snežinki', 'Letim' ... in odlično sprejet avtorski album 'Iz moje sobe'.

Žan Serčič se je v desetletju iz malega fanta s kitaro razvil v enega naših najbolj cenjenih glasbenih ustvarjalcev in karizmatičnega pevca, ki je na poti na največje glasbene odre.

Organizator: Občina Lenart
https://zansercic.si/

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.