Termin
Prizorišče

Zdrava zabava v sodelovanju z Mestno občino Maribor (Medobčinskim uradom za varstvo okolja in ohranjanje narave) v okviru Evropskega tedna mobilnosti pripravlja že trinajsto ZZrolano mesto. Gre za edinstven dogodek, parada rolanja za glasbenim tovornjakom po mestnih ulicah, ki so v ta namen zaprte za promet. 

----------------------------------------------------------
ZZrolano mesto je svojo premiero doživelo že (davnega) leta 2002, od takrat naprej pa se dogodka udeležuje več sto navdušencev rolanja, nazadnje smo jih tako našteli več kot petsto. Start približno 11 kilometrskega rolanja bo na Trgu svobode ob 16. uri, ker je pa tempo prilagojen najbolj počasnemu udeležencu sama parada traja malce več kot uro. Med potjo po mestnih ulicah se okrepčamo z vodo in kratkim postankom, za najbolj utrujene pa bo kot zmeraj poskrbljeno. 

----------------------------------------------------------
Prijave se bodo zbirale uro pred startom rolanja na Trgu svobode od 15h naprej. Med 15. in 16. uro bo potekala animacija za otroke na rolerjih pod vodstvom Gibalnice HopHop. Med prijavljenimi bomo po prihodu na cilj izžrebali 2 x 5-tedensko preoblikovanje BODIFIT z izbranimi izdelki iz Bodifit shopa (Purasana in PhD), ki ju podarja Bodifit. Pa še najmlajši in najstarejši udeleženec bosta nagrajena.
----------------------------------------------------------
Velik poudarek prireditve je na varnosti, saj rolanje poteka po mestnih ulicah. S karavano potuje policijsko spremstvo in reševalno vozilo. 
V PRIMERU DEŽJA PRIREDITEV ODPADE!
www.zdravazabava.com

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.