Avant2Go, največji slovenski sistem souporabe električnih vozil, navdušuje z vrsto privlačnih novosti.

Novi uporabniki tako vseh 9 evrov, ki jih vplačajo kot vpisnino, v celoti dobijo nazaj na svoje Avant2Go račune in jih lahko porabijo za vožnje. Pri Avant2Go so se tudi odločili, da bodo po odličnem odzivu s strani uporabnikov vsaj še nekaj časa ohranili znižane cene dnevnih najemov, s čimer se električna vozila njihovega sistema (BMW, Renault, VW, Smart) ponujajo kot odlična rešitev za denimo vikend izlete.

Hitri vpis, končno!

Dodatna prednost je, da izobraževanje ni več potrebno, saj so prav vsi ključni napotki zajeti skozi grafiko in kratke videe v uporabniku prijazni aplikaciji. Čeprav je Avant2Go prisoten že v Ljubljani, Mariboru, Kranju in Murski Soboti, v oktobru sledi še širitev sistema na dolenjski konec, v Novo mesto, s čimer bo skupaj kmalu na voljo že več kot 300 souporabniških vozil.  

Uporabniki lahko v Mariboru Avant2Go vozila najamejo na eni od 12 razpoložljivih lokacij. Kmalu jih bo še več.

Akcija 9 = 9 le do 15. oktobra!

Ker akcija traja le do 15. oktobra, navdušencem nad čisto, ugodno in preprosto dostopno mobilnostjo svetujemo, da pohitijo in tudi sami postanejo del hitro rastoče družine Avant2Go s klikom na to povezavo

Nižji stroški mobilnosti

Glavna prednost storitve Avant2Go je, da plačaš le, kadar storitev uporabljaš, pri čemer ni treba skrbeti za stroške, ki sicer bremenijo lastnike vozil: financiranje, registracija, zavarovanje, vzdrževanje, gume, vinjeta, gorivo, izguba vrednosti in drugo.

Pri Avant2Go so nam zaupali, da je vrsta uporabnikov prodala drugo družinsko vozilo, nekateri celo prvega, saj lahko večino svojih potreb po mobilnosti pokrijejo kar s souporabo.

S spleta

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice