Zadnjič smo vam predstavili najbolj luksuzna vozila, ki jih lahko najdete na spletu, zdaj smo zavili v povsem drugo smer. Pred vami so najcenejša vozila, ki so trenutno na voljo.

Na spletni strani avto.net smo preverili, kakšne so najnižje cene avtomobilov, ki se trenutno gibljejo na trgu. Avtomobil si lahko kupite za nič več kot 20 evrov. 

Opel Astra (20 evrov)

Trenutno najbolj poceni vozilo, ki ga lahko kupite je Opel Astra. Cena? 20 evrov. Vozilo si lahko ogledate v Lukovici, avtomobil pa v mestni vožnji porabi 9,6 litra, medtem ko je kombinirana vožnja pri porabi 7,1 liter.

FOTO: Avto.net

Nissan Pick Up (50 evrov)

Za 50 evrov lahko dobite Nissanov pick-up, letnik 1988. V kakšnem stanju je vozilo, si lahko ogledate v Ljubljani. Vozilo ima za svojo starost malo prevoženih kilometrov, števec namreč kaže 130 tisoč kilometrov.

FOTO: Avto.net

Fiat Punto (50 evrov)

Prav tako za 50 evrov je lahko vaš Fiat Punto, letnik 2000. Za ogled se boste morali odpeljati v Sežano, vozilo pa pri kombinirani vožnji »potroši« 5,7 litra. Potrošnja pri mestni vožnji je nekoliko višja in znaša 7,3 litra.

FOTO: Avto.net

Opel Astra karavan (80 evrov)

Za 80 evrov dobite Opel Astro karavana, prav tako letnik 2000. Avtomobil si lahko ogledate v Trbovlju, njegova poraba pa je 7,7 litra pri kombinirani in 10,2 pri mestni vožnji.

FOTO: Avto.net

Hyundai Accent (80 evrov)

Cena 80 evrov je tudi za avtomobil Hyundai Accent, letnika 1997. Število prevoženih kilometrov ni znano, avtomobil pa si lahko ogledate v Bistrici ob Sotli. 

FOTO: Avto.net

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Č (nepreverjen)

Č4

Starejše novice