Hrvaški mediji poročajo o izbruhih in koncertnih polomih hrvaške pevke Severine Kojić.

Hrvaška pevka, ki je pred dobrim mesecem dni izdala nov studijski album, pa je v zadnjem mesecu doživela najmanj tri koncertne polome, medtem ko naj bi se razšla tudi z več dolgoletnimi sodelavci – med drugim tudi odvetniško ekipo, ki jo je zastopala v sporih z njenim nekdanjim partnerjem Milanom Popovićem, in s svojim dolgoletnim sodelavcem, strokovnjakom za odnose z javnostjo Davorom Grginom.

Že pred tem pa je prekinila sodelovanje z dolgoletnim menedžerjem Tomico Petrovićem, špekulira pa se, da naj slednji ne bi bil všeč družini Kojić. 24sata tako zapisuje, da naj bi v zadnjih dneh poskušala oblikovati novo ekipo, h kateri pa želi ponovno priključiti Dušana Jungerja, s katerim je že v preteklosti sodelovala. 

Odpoveduje koncerte in jezi oboževalce

Tako smo lahko na Facebooku zasledili njeno objavo, v kateri odpoveduje koncert v hrvaškem Začretju, ki je blizu slovensko-hrvaške meje. S tem naj bi nadoknadila predhodno odpovedani koncert v Donji Stubici. 

Zapisala je, da zaradi težav z organizatorji ne bo nastopila, to pa je presenetilo tudi organizatorje, ki so vsebino presenečeno zanikali in dodali, da se v špekulacije ne bodo spuščali in da je pevka na lastno pobudo odpovedala koncert. 

Pevka se je oboževalcem opravičila z besedami, da zaradi organizacijskih težav spet ne bo nastopila. Organizatorji koncerta so njene navedbe zanikali in dodali, da ne želijo špekulirati o razlogih, zaradi katerih je pevka na lastno pobudo odpovedala koncert.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice