Na Nizozemskem je policija odkrila družino, ki je v skrivni sobi devet let čakala na konec sveta. Z njimi je bil tudi 58-letni moški, ki ni bil oče mladih odraslih, starih od 18 do 25 let.

Nizozemski policisti so v skriti sobi kmetije, ki se nahaja v severovzhodni provinci Drenthe, odkrili 58-letnega moškega in družino, ki so jo sestavljali mladi odrasli, stari od 18 do 25 let, piše 24ur. Ti so v skritem prostoru preživeli kar devet let in čakali na konec sveta.

Policisti so se na kmetijo sicer odpravili po tem, ko si je 25-letnik v bližnji vasi Ruinerwold v baru naročil pivo in tamkajšnjim zaposlenim povedal, da potrebuje pomoč. Kot še poroča 24ur, naj bi policisti sprva predvidevali, da je bil starejši moški, ki so ga aretirali, njihov oče. Toda temu na koncu ni bilo tako, obenem pa moški ni bil lastnik kmetije.

Potem, ko so policisti obiskali oddaljeno in osamljeno kmetijo, so odkrili skrivno stopnišče za kredenco v dnevni sobi, ki je vodilo v skriti prostor. Po besedah 25-letnika naj bi tam kar devet let bivala družina, ki je, kot omenjeno, čakala na konec sveta.

Vse to se je dogajalo v vasi Ruinerwold, ki šteje nekaj manj kot 3000 ljudi. Policija province Drenthe je sicer potrdila, da so aretirali 58-letnega moškega, ki ne želi sodelovati v preiskavi.

Dejali so, da je še veliko vprašanj, na katera ne znajo odgovoriti. Ni na primer jasno, če je družina v sobi res bila devet let, prav tako ne vedo, kje je mama otrok. Župan de Groot je sicer izjavil, da je umrla že pred nekaj časa.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Dravski gusar (nepreverjen)

Avstrijci majo neki fetis na kleti... groza!

Starejše novice