Slika je simbolična.
Hrvaški mediji poročajo o nesreči, v kateri se je huje poškodoval 23-letni motorist. Do nesreče je prišlo zaradi žice, ki so jo neznanci napeli med drevesi sredi gozdne ceste.

Portal 24sata poroča, da sta dva motorista v petek naletela na past v kraju Jarki pri Varaždinu. Pri tem eden ni utrpel poškodb, 23-letnik pa se je huje poškodoval. 

Predstavnik motoristov v kraju Jarki pravi, da se je motorist udaril v roke in vrat ter se zaradi tega komaj premika. Gre za majhen kraj, ki je približno 20 kilometrov oddaljen od Varaždina, hkrati pa je dom približno dvajsetim motoristom. Še vedno nimajo kluba, vendar si prizadevajo za njegovo ustanovitev. 

Predstavnik motoristov je povedal, da se vedno vozijo po dogovorjenih poteh in dodaja, da so že večkrat naleteli na pasti in domneva, da so jih postavili ljudje, ki jih želijo namerno poškodovati.

»Vedno vozimo izključno po državnih gozdovih, poteh, za katere smo se dogovorili z županom ali policijo, in po lastnih gozdovih. Nikoli ne vstopamo na zasebna zemljišča. Do zdaj smo naleteli že na več pasti, v petek pa se je zaradi njih prvič nekdo poškodoval,« je še dodal.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Krivulja (nepreverjen)

PRIVAT ZEMLJIŠČE PREHOD NA LASTNO ODGOVORNOST ! Vsak pač reskira .

Ljud (nepreverjen)

Če jih je dvajset skupaj, si predstavljaš škodo in ropotanje? Po gozdovih in gozdnih cestah prepovedat vožnjo vsem, ki niso lastniki ali ne plačujejo za popravila gozdnih cest, kakor plačujemo lastniki gozdov! Da ne omenjam trpljenja živali, ki jih vznemirjajo s svojimi ropotuljami.

In reply to by Krivulja (nepreverjen)

Ljud (nepreverjen)

Glasni motociklisti ne spadajo v gozd.

božidar (nepreverjen)

BAJE JE POMOČ FURAL ZA PETRINJO ,LEGENDA

Starejše novice