Vladni govorec Jelko Kacin se je znašel na naslovnicah hrvaških medijev, ko je namignil, da bi se Hrvaška lahko znašla na rdečem seznamu, s čimer je dvignil veliko prahu in ogorčenja.

»Užival je v počitnicah v svoji vili na Krku in takoj, ko se je vrnil domov, bi nas uvrstil na rdeči seznam,« so ogorčeni hrvaški mediji.

Zdaj so hrvaški mediji objavili še fotografijo Kacina, ki v svoji vili na Hrvaškem čisti bazen. Na Jutrarnji.hr so ogorčeno pripisali: »Vladni govorec slovenske vlade se ne boji korone: Vrnil se je na Krk, čisti bazen v svoji vili«.

Kacin ima družinsko vilo v Klimnu na otoku Krku, ki je le nekaj minut hoje oddaljena od morja. Reporter.si je poročal, da je Kacin samo za zemljišče plačal 150.000 evrov. Kot lastniki vile pa so vpisani njegova žena Andreja Pisovec Kacin s sinovoma.

Družina Kacin ima v Klimnu na otoku Krku počitniško vilo, ki naj bi bila velika približno 200 kvadratnih metrov.

Kacin je imel tudi stanovanje v Klimnu, ki ga je prodal leta 2017, to stanovanje pa je pripadalo tudi njegovemu sinu Anžu. Gre za stanovanje v velikosti 72 kvadratnih metrov, ki so ga prodali za 130 tisoč evrov.

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Koba (nepreverjen)

Od nekdaj govedo......., bravo HR!
"PLJUNI ISTINI U OČI"

Haja (nepreverjen)

Še nihče se ni okužil v svoji hiši in tudi na plaži, če se drži pravil, ne!
Problem so discoteke in nočni lokali. Tam plazijo eden po drugem. Kacin o tem govori že tri mesece. Naši mulariji pa se sladko j.... Saj oni ne bodo pocrkali, starih pa itak ni škoda! Sicer pa saj se ne morejo okužiti, ker virusa baje sploh ni!

Dragan Krstić (nepreverjen)

Kaco je profesionalec kot morilec ki mori za tistaga, ki mu več plača Če bi ga nekdo plačal da na TV razlaga da je Covid-19 samo fikcija, bi Kaco z veseljem sprejel to delo.

tanja flaškon (nepreverjen)

sereš

In reply to by Dragan Krstić (nepreverjen)

Dragan Krstić (nepreverjen)

Tanja a si spet nadelana?

In reply to by tanja flaškon (nepreverjen)

Korone ne (nepreverjen)

Da ga ne karajo pa ... Karanje .org

janban

Kaj ste pa pričakovali od hrvatov?Nož v hrbet vsakemu,ki ne tuli tako kot oni.Ko bodo pa zimske počitnice.hrvati svojih državljanov sigurno ne bodo pustili k nam,ker bomo mi na njihovem rdečem seznamu,četudi bomo imeli samo par okuženih.Živi bili in videli.

JNA (nepreverjen)

Kacin,da je prestopil južno mejo,ne pomeni da je naredil prekršek,a glede zapiranje meja pa so si Hrdeki sami krivi.

Dragan Krstić (nepreverjen)

Plenko je danena Trsatu ob praznovanju Marijinega vnebovzetja prisotnim povedal: odlično smo odigrali utakmicu, točneje povedano; opet smo nadmudrili budale iz EU.

Nace (nepreverjen)

Ke paj dnar za vilo nabrav? Revež

Fainšček Ekolog (nepreverjen)

kolikor vem je igral za Maribor

In reply to by Nace (nepreverjen)

Nije lijepo (nepreverjen)

Eh....što više reći?
Je li taj Kacin Slovenija?
Nije.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice