Tuji turist se je na Hvaru zastrupil s školjkami in umrl.

Na barki na Hvaru je danes bilo odkrito truplo tujega državljana, ki je najverjetneje umrl zaradi zastrupitve s školjkami. Še štiri osebe so zaradi slabega počutja prepeljali v splitsko bolnišnico, med njimi dva otroka, piše STA. 

Kapitan plovila je dopoldne po odkritju mrtvega moškega na krovu zaprosil za vplutje v pristanišče. V splitsko bolnišnico so s helikopterjem najprej prepeljali otroka, ki sta v kritičnem stanju, kasneje pa so zaradi slabega počutje tja prepeljali še dva odrasla. 

Po pojasnilih osebja bolnišnice se otroka, stara 8 in 14 let, borita za življenje. Zaenkrat sumijo na zastrupitev s hrano, in kot pravijo tako hudega primera še niso videli. Odrasli osebi sta medtem izven življenjske nevarnosti in v dobrem stanju.

Po poročanju portala Dalmacija danas gre sicer za člane iste družine, državljane Italije. Družina je v ponedeljek v eni od restavracij na Hvaru večerjala školjke, zato so se njeni člani najverjetneje zastrupili, navaja portal Index. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
rodric camela (nepreverjen)

To je pričevanje, ki ga morajo vsi brati. Tu sem, da bi ves svet spoznal človeka, ki mi je rešil razmerje, in tega velikega moža imenujejo dr. IZOYA. Dejansko je zame naredil veliko delo tako, da je vrnil mojega bivšega ljubimca, ki me je zapustil, in obljubil, da se ne bo več vrnil k meni. S tem sem spoznal, da bo posredovanje podrobnosti dr. IZOYA svetu veliko koristilo tistim, ki imajo zlomljene domove ali razmerje zanj, da vam bo pomagal vzpostaviti vaš porušen odnos ali poroko. Do njega lahko pridete preko njegovega e-poštnega naslova: [email protected]. Stopite v stik z njim in si oglejte, kako se bo vaš problem rešil v roku 24 ur. Specializiran je tudi za naslednje zadeve ...
(1) Bi radi nazaj svojega bivšega.
(2) Želite se napredovati v svoji pisarni.
(3) želite, da vam moški / ženske sledijo.
(4) Želite otroka.
(5) Ste podjetnik in želite pridobiti pogodbe
(6) Želite, da je mož za vedno vaš
(7) Potrebujete duhovno pomoč.
(8) Bili ste prevarani in želite povrniti izgubljeni denar.
(9) Preneha ločitev
(10) Razpisovanje denarnih obredov
(11) Zmagajte na volitvah...

Starejše novice