Ponujamo vam izbor prostih delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja (EPSO).

Tokrat vam med drugim predstavljamo priložnosti za CNC operaterje, razvijalce programske opreme in gradbene tehnike. Možnost pridobitve novih izkušenj na evropski ravni se ponuja tudi v obliki pripravništva v Evropski agenciji za globalne satelitske navigacijske sisteme.

CNC operater/ upravljalec CNC strojev – Nemčija

Za polni delovni čas se lahko zaposlite v regiji Buhl in sicer kot CNC operater. Naloga kandidata bi torej bila delovanje in programiranje CNC rezalnih in stružnih strojev, strojna obdelava, kot na primer vrtanje, prebijanje, struženje in rezkanje. Pogoj za delo je dobro znanje nemščine ter sposobnost timskega dela. 

Razvijalec programske opreme – Avstrija

V sosednji Avstriji medtem iščejo razvijalce programske opreme. Če torej uživate v programiranju in vas zanima oblikovanje uporabniških vmesnikov programske opreme, je ta oglas kot nalašč za vas. Veliko prednost imajo kandidati, ki imajo osnovno znanje programskih jezikov JavaScript ali PHP ter so sposobni kreativno razmišljati.

Gradbeni tehnik – Slovaška

Če pa imate zelo dobro prostorsko predstavo in izrazit občutek odgovornosti, se vam obeta možnost zaposlitve kot gradbeni tehnik ali vodja gradbišča na področju prenove. Podjetje išče kandidata z zelo dobrimi veščinami MS Office, sposobnega razvrščanja in upravljanja osebja na gradbišču ter interdisciplinarnega razmišljanja. 

Pripravništvo – Češka (Praga)

Priložnost za pripravništvo v Evropski agenciji za globalno satelitske navigacijske sisteme se ponuja pripravnikom, od katerih se pričakuje pomoč pri vseh vidikih zaposlovanja, pri vkrcavanju novih najemnikov in pri upravljanju dajatev po potrebi. Kandidat bi sodeloval tudi pri vseh prireditvah za izobraževanje in razvoj na področju človeških virov.

Prispevek je nastal v sodelovanju z informacijsko točko Europe Direct Pomurje

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice