25-letno lažno medicinsko sestro, ki jo je javnost spoznala v povezavi z bizarno ordinacijo zdravnika Gorana Jusupa, so odpeljali na psihiatrično zdravljenje.

Hrvaška policija je potrdila, da je proti Veroniki Pecolaj, ki se je pretvarjala, da je medicinska sestra, vložen obtožni predlog, zdravnik Josup pa je priznal, da je Veroniko pripeljal iz psihiatrične bolnišnice, kamor jo je poslala njena mama, poročajo na 24.ur.com.

Zadrska policija je potrdila, da so Veroniki Pecolaj, ki se je predstavljala kot medicinska sestra hrvaškega zdravnika Gorana Jusupa, zagotovili zdravniško pomoč. Po neuradnih podatkih naj bi se zdravila na psihiatričnem oddelku bolnišnice v Zadru, še poročajo na 24.ur.com.

Veroniko je zdravnik Jusup pripeljal iz psihiatrične bolnišnice

Zdravnik Goran Jusup je priznal, da je »svojo medicinsko sestro Veroniko« pripeljal iz psihiatrične bolnišnice na otoku Ugljan in jo nato zaposlil v svoji ordinaciji.

Zdravnik je sicer novinarjem izdal Veronikino zdrvstveno stanje, ki pa ga iz etičnih razlogov niso objavili, povedali so le, da naj bi šlo za težko psihološko stanje, poročajo na 24ur.com.

»Tja jo je poslala njena mama. To je šiptarska politika, ona je prav tako Šiptarka,« je Jusup dejal v pogovoru za Index in zatrdil, da je vse postopke, pri katerih je potrebno medicinsko znanje, opravljal sam, še poročajo na 24ur.com.

Zdravnik je v zadnji polovici leta zgubil skoraj 1000 pacientov

Dodajajo še, da je Jusup v pogovoru priznal, da je v zadnjih šestih mesecih izgubil skoraj 1000 bolnikov, krivdo za to pa je pripisal ravnanju župana.

Spomnimo. Zgodba o bizarni ordinaciji zdravnika Gorana Jusupa je javnost pretresla po prispevku v hrvaški različici slovenske oddaje Preverjeno. Zdravnik Jusup in Veronika Pecolaj sta trdila, da ima dekle sicer končano srednjo zdravstveno šolo, ni pa se mogla spomniti kje in kdaj jo je končala. Tudi s hrvaške zbornice medicinskih sester so potrdili, da v registru ni medicinske sestre z imenom Veronika Pecolaj.

Kasneje je tudi zdravnik priznal, da Veronika ni medicinska sestra in se izgovarjal, da imata razmerje in da ona le skrbi za ordinacijo. Dodal je, da je malce prismojena in da jo je pripeljal iz psihiatrične bolnišnice na Ugljanu, še poročajo na 24ur.com.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
LudiRudi (nepreverjen)

V kolikor imajo pravni kaos kot pri nas ,(kar ne dvomim) potem bo dekle še iz prava doktorirala .

Adolfi (nepreverjen)

Malo si preberite tudi hrvaške vire in poglejte čez plot preden komentirate na suho...

Policijski in … (nepreverjen)

Vsi zdravniki in medicinsko osebje bi morali biti pod stalnim Policijskim in psihijatricnim nadzorom

Jazlo (nepreverjen)

Da se vas pacient tja odpelje ste v kompletni holisticni obravnavi..

Starejše novice