Slovenci se, kot kaže, nismo mogli nasititi svetovnega prvenstva, Meghan Markle, Queenov in Bara.

Od Silvestrovega nas loči le še dober teden dni. V pričakovanju novih začetkov mnogi že kujejo načrte in sklepajo novoletne zaobljube. Toda december je tudi čas refleksije, čas ko se ozremo ter se spomnimo vseh prigod in preizkušenj v minulih 12 mesecih.

Na svoj način to počnejo tudi naši najljubši mediji in spletni portali, ki v glavnem pripravljajo izbore najbolj priljubljenih vsebin. Brez skrbi, tudi mi vam bomo že kmalu postregli z najbolj klikanimi novicami našega medija v iztekajočem se letu. Do tedaj pa vam ponujamo pregled najpogostejših besed in besednih zvez, s katerimi smo se uporabniki spleta v letu 2018 obrnili na iskalnik Google

Slovenija in svet dihala nogomet

Spletni gigant je podatke zbral tako na globalni ravni kot za posamezne države sveta ter najbolj iskane vsebine razvrstil po kategorijah. Za čim smo torej najpogosteje stikali? 

Na območju Slovenije nas je najbolj zanimalo Svetovno prvenstvo v nogometu, aktualne teme pa so seveda bile še volitve, resničnostni šov Bar, Meghan Markle in Evrovizija

Če ste že pozabili – nogometno evforijo je letos bilo čutiti prav povsod in tako je besedna zveza 'svetovno prvenstvo' zasedla prvo mesto tudi na svetovni lestvici. Na tej najdemo še tragično preminulega švedskega didžeja in glasbenega producenta Aviciija, ameriškega reperja Maca Millerja ter očeta številnih priljubljenih stripovskih junakov Stana Leeja. Prav slednji je svetu dal tudi enega najbolj iskanih filmov v letošnjem letu, Črnega panterja.

Sicer pa si oglejte podroben seznam:

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice