Ponujamo vam izbor prostih delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja (EPSO).

Tokrat med drugim predstavljamo priložnosti za inženirje, farmacevte in gradbene delavce, pa tudi pripravništvo v Svetu Evropske unije.

Inženir za avtomatizacijo – Irska

Podjetje Pem Automation iz Irske potrebuje pomoč pri oblikovanju in izvedbi kontrolnih sistemov za avtomatske stroje. Letno bruto plačilo se giba med 44.000 in 55.000 evri, med pogoji za prijavo so predvsem ustrezne izkušnje in kvalifikacije.

Pomožni gradbeni delavec – Švica

Podjetje iz Švice medtem išče zanesljivega in motiviranega sodelavca, ki se bo lotil splošnih pomožnih del na gradbišču, vgrajevanja, brušenja in poliranja različnih vrst podov. Plačilo skupaj z vsemi zakonskimi dodatki znaša 30.58 CHF na uro bruto.

Pomočnik za varstvo otrok – Grčija

V Grčiji vas medtem čaka spremljanje in izvajanje aktivnosti za otroke. Izbrani kandidat bo sodeloval z vodjo kluba za otroke pri načrtovanju in razvoju dejavnosti za najmlajše. Zaželena je izobrazba ustrezne smeri, izkušnje pri delu z otroki, pa tudi tekoče znanje vsaj dveh tujih jezikov, predvsem angleščine.

Farmacevt – Švedska

Veliko povpraševanje je tudi po farmacevtih za delo v lekarnah v različnih mestih na Švedskem. Pričakujejo zaključen univerzitetni ali zaključen magistrski študijski program smeri farmacija, vsaj 12 mesecev ustreznih delovnih izkušenj ter tekoče znanje angleškega jezika in pripravljenost na učenje švedskega jezika. Začetna plača je odvisna od predhodnih izkušenj in znaša približno 30.000 SEK na mesec.

Plačano pripravništvo na generalnem sekretariatu Sveta Evropske unije – Belgija

Začelo pa se je tudi zbiranje prijav za plačana pripravništva na generalnem sekretariatu Sveta Evropske unije v Bruslju. Delovne obveznosti obsegajo predvsem pripravo sej in pisanje zapisnikov, raziskave za posebne projekte, prevajanje dokumentov in pisanje poročil.

Prispevek je nastal v sodelovanju z informacijsko točko Europe Direct Pomurje.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice