Ponujamo vam izbor prostih delovnih mest v okviru mreže Eures in Evropskega urada za izbor osebja (EPSO).

Tokrat med drugim predstavljamo priložnosti za mehanike, delavce v proizvodnji, mizarje, animatorje,  sobarice, natakarje in pripravništva v okviru Evropskega računskega sodišča.

Mehanik – Avstrija

Podjetje Kada, išče mehanika za popravilo in servisiranje ročnega  orodja in strojev. Zaželene so delovne izkušnje ter osnovno znanje nemškega jezika, vozniški izpit B kategorije in pripravljenost za nadaljnje usposabljanje. Nudijo plačo v znesku 25.060 bruto letno, po pogodbi za nedoločen čas. 

Izobraževanje za negovalca – Nemčija

Nemška agencija za zaposlovanje omogoča formalno izobraževanje in vzporedno redno delovno  razmerje pri različnih delodajalcih v Nemčiji na področju nege in oskrbe starejših. K prijavi vabijo kandidate z zaključeno najmanj srednješolsko izobrazbo, ki so stari med 23 in 45 let in so državljani Evropske unije. Prednost imajo tisti z osnovnim znanjem nemškega jezika ali drugega tujega jezika ter izkušnje z delom na opisanem področju. 

Proizvodni delavec – Italija

Zaposlitev je mogoče najti tudi v sosednji Italiji. Agencija za zaposlovanje ADHR GROUP išče proizvodne delavce v prehrambenem podjetju. Zahteva se znanje italijanskega jezika in delovne izkušnje na področju industrije. Delo poteka v treh izmenah po pogodbi za določeni čas. 

Športni ali otroški animator – Španija

Če ste stari najmanj osemnajst let in vam znanje nemškega jezika ne predstavlja nobenih težav ter radi delate z otroki, je delovno mesto animatorja kot nalašč za vas. V podjetju Cosmo namreč iščejo športne in otroške animatorje katerih naloga bo organizirati različne aktivnosti vseh generacij. Plača znaša 1.050 evrov bruto na mesec, prav tako vam delodajalec krije potne stroške in prehrano. 

Sobarji, natakarji – Grčija

V prestižnem hotelu Porto Carras nudijo možnost zaposlitve sobaricam in natakarjem. Od kandidatov pričakujejo vsaj dve oz. tri leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu v hotelih visokega ranga in znanje angleškega jezika. 

Evropsko računsko sodišče - Luksemburg

Priložnost za pripravništvo se ponuja državljanom EU s priznano univerzitetno diplomo ali končanimi najmanj štirimi semestri univerzitetne študijske smeri s področja, ki je v interesu Sodišča (revizija, proračun, računovodstvo, upravne zadeve, kadrovske zadeve, prevajanje, komuniciranje, mednarodni odnosi, pravo).

Prispevek je nastal v sodelovanju z informacijsko točko Europe Direct Pomurje.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice