Slika je simbolična.
Mlajša ljubimca se nista mogla upreti drug drugemu. Strastem sta se predala kar na glavni mestni plaži v Novigradu.

Poročeni par v poznih tridesetih je v petek okoli poldneva vznemiril kopalce na glavni plaži v Novigradu v bližini Zadra.

Moški in ženska sta se pokrila z brisačo, a je bilo kljub temu očitno, kaj počneta. Blizu njiju se je igralo okrog trideset otrok, poročajo hrvaški mediji.

Zaljubljenca se nista zmenila za druge kopalce, dokler niso posredovali starši otrok, ki so se igrali le nekaj metrov stran. Starši so se jima približali in ju opozorili, da sta na javni plaži, kjer ju vidijo otroci, je za 24sata podrobnosti prizora opisala bralka.

Priča dogodka je ob tem dejala, da česa takega še ni videla in da je to nespoštovanje do drugih, ki so na plaži. »Na srečo mislim, da otroci niso opazili, kaj se dogaja,« je še dodala bralka. Zaljubljenca naj ne bi bila domačina, ampak tuja turista. 

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Joj joj (nepreverjen)

Koliko teh pridnih staršev je to že delalo doma v pričo svojih otrok ? Tukaj pa so vzdihovali

Ali pa za denar (nepreverjen)

pornokralj com

In reply to by Joj joj (nepreverjen)

če ge va ra (nepreverjen)

Uffffff, spet neki puritanci !! KO pa otroci gledajo na TV in telefonih akcijske serije, ko kri teče v potokih, in se koljejo, kot za stavo pa je vse OK ???? Glave in drugi deli teles letijo ob eksplozijah na vse strani. Vse to gledajo otroci, ker starši po navdi nimajo časa kontrolirat, kaj vse gledajo. Če ni pod šifro, tudi na kakšnega porniča naletijo.
Ko se pa dva imata rada in sta še pokrita ja je cela štala.
Glde na položaj pa bi rekel, da si je dama zaželela svojega dragega.

Heh (nepreverjen)

Ja, neverjetno. Starši otrokom pustijo gledati, kako ljudem letijo roke ob eksplozijah, ne bi pa hoteli otrok ob pravih eksplozijah, da gledajo kako letijo roke pravim ljudem. Kakšen grozni dvojni standard!!!

In reply to by če ge va ra (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Tale možakar je pač svojo drago cepil proti koroni. Pohvalno! Naj bi zbolela in okužila še druge?

Jankomali (nepreverjen)

Udarna novica,??? šokantno??? 🤣Otroci gledali ljubezen, gdaj se pa starši bijejo gdaj kri teče, pedofilija, te pa ni šokantno??? Rumeni tisk

Starejše novice