Patrik Trol je edini fizer iz Slovenije, ki je našo državo zastopal na tekmovanju World Beauty Championship od bridal hairstyle and makeup 2019 v Bakuju.

Ptujski frizer Patrik Trol je na svetovnem prvenstvu v Bakuju edini zastopal barve Slovenije. Izmed sodelujočih tridesetih držav sveta je dosegel 12. mesto na svetu, v evropski konkurenci pa se je uvrstil med najboljših pet frizerjev v Evropi. S strani žirije je Ptujčan prejel celo največ točk med Evropejci.

Patrikov model v obleki ptujske oblikovalke

Ana Ćiković, ki se lahko pohvali z naslovom prva spremljevalka World Top Model Slovenije 2018, je bila Patrikov model na tekmovanju. Obleko za svetovno frizersko tekmovanje ji je skreirala ptujska modna oblikovalka Oksana Prelog. 

Dosegel odlične rezultate že v Dubaju 

Njegova zgodba se je začela, ko ga je kontaktirala Ksenija Filipič, nacionalna direktorica World Beauty Congress, ki je njegovo delo opazila na družbenih omrežji in mu ponudila udeležbo na casting. Ko se je pozanimal o tekmovanju in videl, da gre za resno svetovno organizacijo World Beauty Congress se je odločil, da se izbora udeleži. Kmalu po tem je bil sprejet v slovensko ekipo za to tekmovanje, ki se je odvijalo v Dubaju, kjer je dosegel zavidljivo 8 mesto.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice