Za vas smo tudi tokrat pripravili izbor prostih delovnih mest v tujini.

Priložnosti za delo se ponujajo športnim animatorjem, voznikom ter delavcem v proizvodnji. Prosto delovno mesto razpisuje tudi agencija EU, ki ima sedež v Ljubljani.

Priložnosti za delo v okolici Gradca (Avstrija)

V naši soseščini se zaposlitev obeta vozniku tovornjaka, skladiščnemu delavcu, pomožnim delavcem v kovinski stroki in delavcem v proizvodnji. Glede na delovno mesto so zahtevane različne ravni znanja nemškega jezika. Bruto urne postavke pa se gibljejo od 10,39 evra do 12,06 evra. 

Voznik avtobusa (Nemčija)

Sodelavca išče družinsko vodeno podjetje, ki izvaja avtobusne prevoze na območju mesta Giessen (Zvezna dežela Hessen). Delodajalec pričakuje vozniško dovoljenje in temeljno poklicno kvalifikacijo, točnost in motiviranost, prav tako je zaželeno osnovno znanje nemškega jezika ter v idealnem primeru izkušnje kot voznik/voznica avtobusa v lokalnem prometu. Ponujajo pogodbo za nedoločen čas s plačo med 2.400 in 3.000 evri bruto mesečno. Podjetje delavcu ponuja moderno opremljena stanovanja ter podporo pri vključevanju v družbo.

Športni animatorji, perfomerji (Španija in Grčija)

Znana hotelska veriga za poletno sezono išče animatorje otrok, performerje (artisti, plesalci, glasbeniki, pevci, …) ter inštruktorje fitnesa, aerobike, joge in pilatesa. Od kandidatov pričakujejo znanje vsaj dveh tujih jezikov, veselje do dela z ljudmi, prav tako so zaželene izkušnje na podobnem delovnem mestu. Z izbranimi kandidati bo sklenjena pogodba za določen čas (3-6 mesecev). Plačilo znaša najmanj 1.400 evrov bruto, pri čemer delodajalec krije stroške namestitve, prehrane in prevoza ter predhodnega usposabljanja.

Uradnik za storitve IT (ACER, Ljubljana)

Agencija za sodelovanje energetskih regulatorjev (ACER), ki ima sedež v Ljubljani, išče uradnika na področju IKT. Rok za prijavo je odprt do 16. februarja 2020.

Vabimo vas, da za ponudbo vseh delovnih mest po državah evropskega gospodarskega prostora obiščete portal EURES, za delo v okviru institucij in agencij EU medtem predlagamo obisk spletne strani EPSO

Prispevek je nastal v sodelovanju z Informacijsko točko Europe Direct Pomurje.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice