Imate danes velike težave z dostopom do vaših najljubših družbenih omrežij? Niste edini.

Instagram, Facebook and WhatsApp se srečujejo z velikimi tehničnimi težavami, zaradi katerih je dostop do njihovih storitev otežen ali onemogočen tisočem uporabnikov po vsem svetu. Številni poročajo o težavah pri objavljanju vsebin ali vpisu v uporabniški račun, prejemanju sporočil ali ogledu fotografij.

Največ problemov beležijo v Veliki Britaniji, ZDA in po Evropi, število primerov pa vztrajno narašča iz minute v minuto. 

Med prizadetimi stranmi so Instagram, WhatsApp in Facebook, vse so sicer pod okriljem slednjega. Na Instagramu se denimo zatika pri prikazovanju vsebin in zgodb, medtem ko Facebook nagaja pri vpisu v račun ter prikazovanju slik. WhatsApp je zatajil predvsem pri posredovanju sporočil. Ker si omenjene aplikacije delijo podatke na strežnikih, ni presenetljivo, da težave Facebooka vplivajo tudi na preostali aplikaciji.

Zmedeni in jezni uporabniki na spletu že množično izražajo svoje nezadovoljstvo in pozivajo k ureditvi razmer. 

Instagram je sicer že v začetku junija doletel mrk, ki je trajal več ur, je, še pred tem so vse tri aplikacije marca zabeležile enega največjih izpadov v zgodovini spletnega giganta. Vse tri storitve so namreč bile nedostopne več kot 14 ur.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice