Ponujamo vam izbor delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja (EPSO).

Tokrat predstavljamo priložnosti za menedžerje, delavce za ročno pakiranje in zdravnike, pa tudi delovni mesti v evropskih inštitucijah.

Menedžerji/menedžerke za informacijsko in komunikacijsko tehnologijo

V Avstriji ponujajo zaposlitev na področju proizvodnje elektronskih komponent.

Delavke/delavci za ročno pakiranje

Priložnost za delo bodo pri naših severnih sosedih našli tudi delavci za ročno pakiranje.

Možnosti za zaposlitev za zdravnike brez meja

Mednarodna nevladna zdravstvena humanitarna organizacija Zdravniki brez meja, ki deluje v več kot 70 državah ter nudi zdravstveno pomoč v državah, kjer je zaradi konfliktov, epidemij in naravnih katastrof, ogroženo človeško življenje, k sodelovanju vabi kliničnega psihologa, zdravnika specialista psihiatrije, zdravnika specialista anesteziologije in plastičnega kirurga.
Za potencialne kandidate organizirajo informativne dneve na različnih lokacijah pa tudi spletni informativni dan.

Uradnik za politiko

Evropski azilni podporni urad, pristojen za krepitev sodelovanje med državami članicami EU na področju azila, v Valletti na Malti išče uradnika za politiko, ki bo med drugim odgovoren za pripravo dokumentov in drugih virov informacij, pomembnih za azilno politiko, ter povzemanje in analiziranje statističnih podatkov.

Glavni svetovalec v generalnem direktoratu za konkurenco

Generalni direktorat za konkurenco, ki znotraj Evropske komisije skrbi za neposredno izvrševanje pravil konkurence, s 1. aprilom 2019 išče novega glavnega svetovalca. Ta bo usklajeval ocenjevanje politike konkurence in izvrševanja pravil konkurence ter izvajal ciljno usmerjene raziskave.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice