Ponujamo vam izbor prostih delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja (EPSO).

Tokrat predstavljamo priložnosti za receptorje,razvijalce, kuharje in uradnike.

Receptor – Nemčija

Mednarodni oddelek nemškega zavoda za zaposlovanje za delodajalca išče receptorja, ki bo skrbel za obdelavo dnevnega obračuna in tekoče delo recepcije. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, s plačilom v višini 2.430 evrov bruto in možnostjo nastanitve.

Kuhar – Avstrija

Restavracija Bacchus v Celovcu medtem potrebuje pomoč v kuhinji in v izziv ponuja samostojno pripravo hrane. Znanje nemškega jezika ni pogoj, plačilo pa znaša 1.500 evrov neto.

Full-stack Developer in UX/UI-Designer – Nemčija

V iskanju okrepitev je tudi nemško inovativno podjetje, ki nudi storitve v oblaku za upravljanje s tržnimi viri. Z ustrezno izobrazbo je vaše lahko delovno mesto Full-stack razvijalca ali UX/UI oblikovalca v predanem in motiviranem timu ter letna bruto plača od 36.000 do 42.000 evrov.

Uradnik za obveščanje – Švedska 

Če si od nekdaj želite izkusiti življenje na Skandinavskem polotoku, pa boste priložnost našli v enoti Evropskega centra za preprečevanje in obvladovanje bolezni. Delovne naloge pogodbenega uslužbenca med drugim obsegajo razvoj strategij na področju obveščanja ter pripravo vsebin za intranet, spletni portal, glasila in srečanja.

Prispevek je nastal v sodelovanju z informacijsko točko Europe Direct Pomurje.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice