Ponujamo vam izbor prostih delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja.

Tokrat vam med drugim predstavljamo priložnosti za natakarje in snažilke, zobozdravstvene asistente, učitelje ter pripravništva v Evropski centralni banki. 

Natakar (Chef de Rang) – Avstrija

LOISIUM Wine & Spa Resort v sosednji Avstriji nudi zaposlitev natakarju oziroma tako imenovanemu Chef de Rang. Ta naj bi bil odgovoren za strežbo in svetovanje gostom ter se odlično znašel v vlogi sommeliera.

Pogoj za prijavo je končana izobrazba turistične smeri ter dobro znanje nemškega in angleškega jezika. Od kandidata se pričakuje pozitivni pristop, odgovornost in fleksibilnost. Mesečni dohodek za delo znaša 1779 evrov bruto, po pogodbi za polni delovni čas.  

Snažilka – Avstrija

Po pogodbi za nedoločen čas pa se lahko zaposlite v vlogi snažilke. Če ste torej organizirani, redoljubni in ne marate nečistoče, potem je to delovno mesto primerno za vas. Iščejo namreč kandidata za čiščenje poslovnih prostorov in zgradb, ki ima osnovno znanje nemškega jezika ter vozniški izpit B kategorije.  

Zobozdravstveni asistent – Nemčija

Na Bavarskem medtem iščejo okrepitve na področju zobozdravstva. Gre za družinsko podjetje, ki si želi zaposliti kandidata, ki rad dela z ljudmi in ima  tako do pacientov kot do zaposlenih spoštljiv in profesionalen odnos. Od kandidata se pričakuje dobro znanje nemškega jezika, zaželeno pa je tudi znanje romunskega, poljskega, italijanskega ali albanskega jezika.

Naloga zobozdravstvenega asistenta je nudenje pomoči zobozdravniku pri njegovem delu. Torej priprava opreme in prostora za operacije, administrativna dela ter skrb za dobro počutje pacientov.

Učitelj – Španija

Šola s 40 letnimi izkušnjami na območju Katalonije nudi zaposlitev učitelju angleškega jezika. Od zainteresiranega se pričakuje primerna izobrazba in nekaj let izkušenj na področju poučevanja. Plačilo se giblje od 1400 evrov do 1700 evrov in sicer za polni delovni čas. 

Pripravništvo -  Nemčija (Frankfurt)

Evropska centralna banka omogoča pripravnikom, da v praksi preverijo svoje znanje in bolje razumejo, kaj pomeni delati za Evropo. Prijavijo se lahko vsi, ki so državljani držav članic Evropske unije ali pristopnih držav, ki so končali najmanj prvo stopnjo visokošolskega študija.

Kandidati pod strokovnim vodenjem opravljajo različne naloge, odvisno od enote, kateri se pridružijo. Pripravništvo traja od tri do šest mesecev in je plačano.  

Prispevek je nastal v sodelovanju z informacijsko točko Europe Direct Pomurje.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice