Slika je simbolična.
Koronavirus je zaznamoval prav vsak del tega planeta in s tem tudi vse industrije. Tudi zabavno. Zaradi koronavirusa smo izgubili nekatere znane obraze.

Leto 2020 je turbolentno. Veliko zvezdnikov, med najbolj znanimi so Tom Hanks, Idris Elba, Pink, Robert Pattinson, Antonio Banderas, je koronavirus prebolelo.

To so zvezdniki, ki jim ni uspelo.

Nick Cordero, zvezda Broadwaya

Nick Cordero je igral v mnogo muzikalih na Broadwayu, za vlogo v Krogle nad Broadwayem pa je bil celo nominiran za nagrado tony. Umrl je star le 41 let, za seboj je pa pustil ženo in enoletnega sina.

Roy Horn, čarodej

Roy Horn, čarodej iz ikonične dvojice Siegfried & Roy je zaradi koronavirusa umrl v 75. letu starosti. Duo je najbolj znan po svojih čarovniških nastopih v Las Vegasu, saj je na enem od teh nastopov tiger napadel Roya. Ta je bil od takrat delno paraliziran. 

Sergio Rossi, oblikovalec čevljev

Sergio Rossi, en najbolj znanih italijanskih oblikovalcev čevljev, je, v 84. letu, umrl zaradi koronavirusa. Oblikovalec je sodeloval tudi v boju proti koronavirusu, saj je milanski bolnišnici daroval kar sto tisoč evrov.

Andrew Jack, igralec v filmu Vojne zvezd

Igralec Andrew Jack je imel izjemno kariero, saj je delal tudi kot trener za dialekt na Marvelovih filmih, kot so Varuhi galaksije, Stotnik Amerika: Prvi maščevalec, Maščevalci: Brezmejna vojna in Maščevalci: Zaključek. Star 76 let je za seboj pustil ženo in dva otroka. 

Alan Merrill, avtor hita I love rock'n'roll

Pevec in tekstopisec Alan Merrill je umrl star 69 let. Napisal je mnogo pesmi za rock bende, posebno znan pa je njegov hit I Love Rock 'N' Roll. Njegova hči Lauren je na Facebooku zapisala, da ob smrti očeta najverjetneje ne bo niti pogreba, saj so bili njegovi najbližji v stiku z obolelim, posledično pa morajo v karanetno.

Patricia Bosworth, pisateljica biografij

Pisateljica Patricia Bosworth, ki je napisala bestselerje biografij o Jane Fonda, Marlonu Brandu in še nekaj drugih, je umrla stara 86 let. Delovala je tudi kot igralka in novinarka, zaradi slednjega pa je pridobila tudi nekaj nagrad.

Adam Schlesinger, Fountains of Wayne

Adam Schlesinger je deloval kot glasbenik, tekstopisec, producent, bobnar, basist in kitarist. Napisal je veliko pesmi, ki jih poznamo, pa morda ne vemo, da za njimi stoji ravno on. Ena od teh je Stacys Mom.

Pisal je tudi za Nicki Minaj, Bowling For Soup, Jonas Brothers, will.i.am in mnoge druge. Umrl je star le 52 let.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
baba od župana (nepreverjen)

morda so imeli tudi pridružene bolezni
kot na primer homosexualnost
in takrat imaš velike možnosti da ta pobere korona

Starejše novice