Policisti so v priljubljenem turističnem letovišču, kjer dopustuje tudi veliko Slovencev, aretirali moškega, ki je snemal in fotografiral otroke.

Kriminalistična preiskava, ki jo je opravila rovinjska policija, je potrdila sum, da je 44-letni nemški državljan storil kaznivo dejanje izkoriščanja otrok za pornografijo, poroča hrvaški portal Glas Istre.

Moški je osumljen fotografiranja in snemanja otrok brez oblačil. To je počel s kamero, vgrajeno v kemični svinčnik. Dejanje naj bi storil 18. julija, na plaži in ob bazenu v turističnem kraju na območju Rovinja.

Njegovo sumljivo vedenje je opazil gost kampa. Ta je obvestil varnostnika, kmalu pa je na kraj prišla policija. Moškemu so zasegli kamero, dva mobilna telefona in prenosnik, policisti pa so vozilo in posneti material preiskali.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja, so nemškega državljana dan kasneje tudi priprli.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Prekleta nesnaga,izrodek clovestva.Skoda casa in denarja,nabit na kol,kamenjat in polit s kislino.Ni vreden da ga pes poscije.To ni normalno,to je mental disorder in neozdravljivo.

Pisarija (nepreverjen)

Dobro, dobro, skuliraj se. Še proteza ti bo izpadla. Njega obravnavajo organi pregona, dobil bo svoje po zakonu in nihče ne potrebuje tvojih izlivov.

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Starejše novice