Ponujamo vam izbor prostih delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja (EPSO).

Tokrat med drugim predstavljamo priložnosti za kuharje, farmacevte, animatorje in upravne uslužbence.

Glavni kuhar – Švedska

Pred kratkim obnovljena in moderno opremljena restavracija na Švedskem išče glavnega kuharja za pripravo različnih jedi (dnevna kosila in a la carte) ter pestre ponudbe za tako imenovano švedsko fiko. Potrebujete izobrazbo ustrezne smeri, sprejemajo pa tudi začetnike. Povprečna plača glavnega kuharja se v državi giblje med 25.000 in 28.000 SEK oziroma od 2.300 do 2.600 evrov.

Sobar, natakar – Grčija

V Grčiji medtem na sobarje in natakarje čaka skupno 30 prostih delovnih mest. Od kandidatov med drugim pričakujajo vsaj dve oziroma tri leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu v hotelih
visokega ranga in znanje angleškega jezika.

Farmacevt – Velika Britanija

Priložnost ponuja še podjetje iz Velike Britanije, ki se ukvarja z maloprodajo farmacevtskih izdelkov. Farmacevtom iz tujine ob zaposlitvi ponujajo vključitev v program EEA, zaključek programa pa omogoča registracijo v register, na podlagi katerega lahko farmacevt samostojno opravlja poklic v Veliki Britaniji. Začetna plača je odvisna od predhodnih izkušenj in znaša med £ 18.500 ter £ 34.000 na leto.

Animatorji, fitnes inštruktorji, plesalci … – Različne države

Italija, Španija, Maldivi, Grčija … ? Ja, tudi tako lahko preživite poletno sezono 2019. Delo na različnih lokacijah med drugim ponujajo športnim animatorjem, fitnes in joga inštruktorjem, plesalcem in koreografom, pa tudi tehnikom, pevcem ter čarovnikom. Delodajalec nudi hrano in nastanitev.

Upravni uslužbenec – Belgija/Italija/Nemčija/Nizozemska/Španija

Skupno raziskovalno središče Evropske komisije pa je razpisalo več prostih delovnih mest za upravne uslužbence na področju znanstvenih raziskav. Glavne naloge se nanašajo na upravljanje znanja, zlasti zbiranje, organizacijo, preverjanje kakovosti, potrjevanje, sporočanje znanstvenih podatkov v podporo razvoju in izvajanju politik EU.

Prispevek je nastal v sodelovanju z informacijsko točko Europe Direct Pomurje.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice