Foto: Bobo
Slovenski košarkaški zvezdnik Goran Dragić ni dolgo okleval. Takoj, ko je bilo to mogoče, je na Twitterju potrdil, da ostaja pri ekipi Miami Heat v severnoameriški ligi NBA.

Ponoči se je odprla tržnica igralcev in Dragić je postal prost igralec, a le za nekaj trenutkov. 34-letni Ljubljančan očitno ni kaj dosti premišljeval. Takoj po odprtju tržnice je na Twitterju oznanil, da ostaja na Floridi. Ko se je zjutraj zbudil, pa ga je pred hišo pričakalo tole. 

"Vsi ti plakati okoli moje hiše. Res lepo presenečenje in komaj čakam, da se vrnem nazaj na delo," je v posnetku dejal Dragić. 

Lepo presenečenje pa mu je njegova Vročica pripravila tudi v Ljubljani. S pomočjo Goranove fundacije so po prestolnici razobesili plakate z napisom "Tvoja druga družina je vedno s teboj" in "Sin Ljubljane. Kapetan Miamija." Gre za edinstven poklon slovenskemu zvezdniku s strani kluba.

Po poročanju The Athletica je slovenski košarkaš z ekipo Miami Heat, za katero igra že od leta 2015, podpisal dvoletno pogodbo v višini 37,4 milijona dolarjev oziroma 31,5 milijona evrov. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Default (nepreverjen)

Cefur

Starejše novice