VIDEO: Gremo na Harry Potter jogo? Čakaj, kaj ...?

NovicaKomentarjiDeli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Google Plus Pošlji po elektronski pošti

Moje ime:

Moj email:

Prijateljevo ime:

Prijateljev email:

Besedilo:

Povezava bo samodejno pripeta v sporočilo

VIDEO: Gremo na Harry Potter jogo? Čakaj, kaj ...?

Nova senzacija v ZDA je zagotovo nova, Harry Potter joga. Jogiji vadijo s klobuki in čarobnimi palicami, na koncu pa spijejo še “maslenušek” – bi poskusili?

VIDEO: Gremo na Harry Potter jogo? Čakaj, kaj ...?
  • VIDEO: Gremo na Harry Potter jogo? Čakaj, kaj ...? VIDEO: Gremo na Harry Potter jogo? Čakaj, kaj ...?

Navzdol obrnjen pes ali navzdol obrnjen Čekan? Položaj bojevnika z ali brez čarobne palice? Položaj drevesa ali Jokajoče vrbe? Navadna kobra? Pfff … To je tako zelo za začetnike. Pravi poznavalci bodo zagotovo raje izbrali Spolzgadovo kobro.  Vse obiskovalce se seveda oboroži tudi s palicami, s katerimi lahko pričarajo svojega varuha (oboževalci zgodbe Harrija Potterja boste že vedeli, o čem govorimo). Primerjava je skoraj nemogoča. Zabavi, ki si jo lahko čarovnij željan obiskovalec obeta na povsem razprodanem tečaju Harry Potter joge v Texasu, ZDA, prav ni konca.

Od kod nenavadna ideja?

Učiteljici joge Isabel Beltran in njena sestra Ximena Larkin sta nekega dne konec septembra staknili glave in razmišljali, kako jogo napraviti bolj zabavno ob prihajajočem Halloween prazniku.

“Spomnila sem se Harrija Potterja, saj sta ravno na Halloween umrla njegova starša, zato se mi je zdelo zanimivo povezati Harrija Potterja, Halloween in smrt,” začetek fenomena opisuje Larkinova za Huffington Post.

… In še veliko drugih presenečenj

Medtem ko v tradicionalni vadbi joge ljudje na koncu z dekami pokriti počivajo v položaju savasana, pa pri Harry Potter jogi raje berejo odlomke iz serije knjig Harrija Potterja, medtem ko učenci ležijo pod “plašči nevidnosti”. Na koncu si seveda privoščijo še odličen “maslenušek”, oziroma brezalkoholno pivo izjemno sladkega okusa.

Kako pa celotna pustolovščina izgleda, si oglejte v spodnjem videju.

Vanja Čiček
ponedeljek, 2 Januar, 2017 - 19:27 Osveženo: 3. Januar 2017 - 10:26

Soustvarjaj

Komentarji

Dodaj komentar

CAPTCHA
Da bi preprečili nezaželjeno dodajanje vsebin, odgovorite na enostavno vprašanje.
Fill in the blank.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.