Ob tej priredbi pesmi Despacito ne boste mogli zadrževati smeha. Hrvatica zapela priredbo Despacita z naslovom Moj pasito, v katerem opeva svojega psa.

Izvajalca uspešnice Luis Fonsi in Daddy Yankee sta pesem izdala v začetku leta in si nikoli nista mislila, da bo njuna pesem rušila vse rekorde ter da bodo ljudje po vsem svetu objavljali priredbe njune pesmi. A marsikoga že pošteno bolijo ušesa od poslušanje svetovne uspešnice tega poletja Despacito, pa tudi številne priredbe nas brez milosti zasledujejo na vsakem koraku. No, tokrat se je za spremembo pojavila priredba, ki vas ne bo pustila ravnodušnih, če pa ste ljubitelj psov, se boste zagotovo od srca nasmejali.

Za simpatično priredbo poletnega hita je poskrbela Hrvatica Marija Dragičević. Priredbo je poimenovala Moj pasito, v njej pa opeva svojega ljubljenega psa po imenu Nino.  Ne boste verjeli ... »Moj pasito« je postal pravi hit na spletu, posnetek si je namreč na YouTubu ogledalo že več kot 400.000 ljudi.

Pod posnetkom, ki ga je objavila tudi na Facebooku, je zapisala, da je pesem namenila Ninu, ki je osvojil njeno srce, odkar je iz azila prišel v njeno življenje. Pravi, da je to najbolj nežen, razvajen in ljubljen pes v Splitu. Marija je še dodala, da vedno več ljudi kot spozna, bolj ji je všeč njen pes.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice