Pesem Despacito je obnorela svet, na spletu je vsak dan več posnetkov priredb, tudi v Sloveniji.

Luis Fonsi je skupaj z Daddy Yankeejem v začetku letošnjega leta izdal pesem Despacito. Pevec, ki prihaja iz Porto Rica, si verjetno ni predstavljal, da bo njegova najnovejša pesem rušila rekorde na svetovnih lestvicah in obnorela ljudi iz vsega sveta.

Ljubitelji glasbe so tako navdušeni nad pesmijo, da so začeli drug za drugim snemati priredbe te pesmi. Svetovna uspešnica je dosegla tudi Slovenijo. Tako smo izbrskali nekaj zabavnih priredb, ki so poleg originala postale pravi hit in vas bodo zagotovo nasmejale.

Despacito v prekmurščini

Prekmurska pevka Nika Zorjan se je odločila za priredbo v prekmurščini z naslovom Fejst pomali, za priredbo pa je posnela tudi videospot.

Priredba zobozdravnika

Pesem portoriškega izvajalca je obnorela tudi zobozdravnika Meira Mamraeva. Slednji je znan po priredbah svetovnih uspešnic, ki jih zapoje z zobozdravniško tematiko.

Ko pesmi ne preneseš

Trije prijatelji so med vožnjo na radiu slišali Despacito in bili enotnega mnenja, da jim pesem ni všeč, a kljub temu se niso mogli upreti, da ne bi zapeli refrena.

Seveda vedno obstaja avstrijska verzija

Avstrijska skupina po imenu Die Draufgänger se je odločila, da bo pesem priredila v podeželskem stilu, s traktorjem. Na začetku posnetka je eden izmed članov skupine povedal, da ko se jim ne da delati s traktorjem, tega uporabijo za ritem, da lažje zapojejo pesem.

Ko med vožnjo zaslišiš uspešnico

Prijatelja, ki sta navdušena nad pesmijo, sta jo slišala na radiu med vožnjo z avtomobilom. Čeprav v besedilu znata zapeti le »Despacito« in nekaj drugih besed sta se odločila posneti ter posnetek objaviti na spletu.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice