'Zima' je tukaj, ljubitelji Igre prestolov pa nestrpno čakajo pomlad, ko se bo odvrtelo še zadnjih šest epizod izjemno uspešne fantazijske serije.

Osma sezona bo na male ekrane končno prispela 14. aprila, po prvih fotografijah pa je zdaj izšel tudi uradni napovednik. Televizijska mreža HBO je video pred kratkim naložila na spletno platformo YouTube in že se je usul plaz klikov.

Kakšne preizkušnje v sklepnem poglavju bitke za železni prestol čakajo preživele člane plemiških družin Targaryen, Lannister in Stark? Preverite:

Pred zmaji, Targaryeni in železnim prestolom …

HBO se bo od svojega paradnega konja torej kmalu poslovil. Toda Zahodnjega, fantazijskega sveta pisatelja Georga R. R. Martina, le ne bo povsem zapustil. Predvidoma poleti oziroma jeseni naj bi v Severni Irski padla prva klapa serije, ki bo predstavila predzgodbo Igre prestolov. Tragične ljubezenske zgodbe Rhaegarja Targaryena in Lyanne Stark, vpetih v vojno vihro Robertovega upora, resda ne bomo videli, nas bo pa pripoved zato popeljala tisočletja v preteklost dežele. 

Prav veliko o projektu še ni znanega. Ustvarjalci so zaenkrat razkrili le, da naj bi končno dobili dobili jasnejše odgovore o izvoru in motivih skrivnostnih belih hodcev. V rasno precej bolj raznoliki igralski zasedbi lahko tokrat zasledimo tudi uveljavljena imena iz filmskega sveta, kot je na primer oskarjevska nominiranka Naomi Watts

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice